Kızlar bakın bi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 58sivas tarafından oluşturulan Kızlar bakın bi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,573 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakın bi
Konbuyu başlatan 58sivas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim çalışmıyor dha doğrusu iş arıyor bulamıyor önümüz ramazan ramazanda koli dagatimi yapanlar olursa bna ulsabilrimi ihtycn var doğumum olcak ona bile hazırlık yapamadım

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim çalışmıyor dha doğrusu iş arıyor bulamıyor önümüz ramazan ramazanda koli dagatimi yapanlar olursa bna ulsabilrimi ihtycn var doğumum olcak ona bile hazırlık yapamadım
Belediyeler ve diğer kurumlar erzak dağıtıyorlar, bazen muhtarlıklara da dağıtmaları için getiriyorlar. Oralara başvurun.. Burdan kimse kimseye kolay güvenip birşey gönderemez

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Belediyeler ve diğer kurumlar erzak dağıtıyorlar, bazen muhtarlıklara da dağıtmaları için getiriyorlar. Oralara başvurun.. Burdan kimse kimseye kolay güvenip birşey gönderemez
İnanın çok ihtycm var inanması gereken nasil inanırsa o şekilde kanitlayabilirim calismadgi için zor durumdayız rabbim zorda olanlarim hepsine yardımci olsun inşallah bnada

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Belediyeler muhtarlıklardan bişey çıkmadımı sosyal yardımlaşmaya başvurun bide deneyn şansınızı yada kaymakamlk valilik. Gerçi suryelilerden bizim insanımza sıra gelirse tabi allah yardmcnz olsn 😔😔😔🤲🤲

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
İnanın çok ihtycm var inanması gereken nasil inanırsa o şekilde kanitlayabilirim calismadgi için zor durumdayız rabbim zorda olanlarim hepsine yardımci olsun inşallah bnada
Gerçekten ihtiyacınız olabilir bilmeden birşey diyemem, ama gerçekten buranın da yardım sayfası olmadığını idrak etmeniz gerekir.. Eşim 8 ay işsiz kaldı oğlum küçücüktü kimseden bir iğne istemedim. Çok madursanız kurumlardan yardım isteyin..

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ailen yada esinin ailesidemi yok kuşum. Durumun okadar kötüyse ramazan icindeyiz aile cewreniz fitresini size werebilirler.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...