Sorum var Kızlar bebeğim koltuktan düştü ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Kızlar bebeğim koltuktan düştü ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,859 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bebeğim koltuktan düştü ☹️
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğimin mamasını karıştırmak için saniyelik arkamı döndüm koltuktan düştü ilk baş çok ağladı şimdi bişeyi yok gibi bu arada 5 buçuk aylık bişey olmuş mudur kendimi çok suçlu hissediyorum lütfen başına gelen varsa cevaplasın?

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebeğimin mamasını karıştırmak için saniyelik arkamı döndüm koltuktan düştü ilk baş çok ağladı şimdi bişeyi yok gibi bu arada 5 buçuk aylık bişey olmuş mudur kendimi çok suçlu hissediyorum lütfen başına gelen varsa cevaplasın?
İnşallah bişey yoktur kuzum benim eşimde kızımı koltuktan düşürmüstü 2 ay önce bir sorun olmamıştı

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun kuzum burda ne desek boş vücudunu, nasıl düştüğünü, yüksekliğini bilemiyoruz. Doktora götürmen daha mantıklı

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun kuzum burda ne desek boş vücudunu, nasıl düştüğünü, yüksekliğini bilemiyoruz. Doktora götürmen daha mantıklı
Kuzum eşim işte bende ilçede oturuyorum ağlamaya devam etseydi götürücücwktim düştüğü yer 40 cm falandı vudunda bişey yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum için rahat etsin istersen gene doktora görün ne olur ne olmaz
Şuan gidemiyorum cnm ilçedeyim eşimde işte

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum eşim işte bende ilçede oturuyorum ağlamaya devam etseydi götürücücwktim düştüğü yer 40 cm falandı vudunda bişey yok

Anladım kuzum inşallah bir sorun yoktur

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

İnşallah bişey olmaz kuzum çok geçmiş olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok mu sert düştü canım ne olur ne olmaz eğer doktora şuan goturemezeen belirli bir saat uyutma minigi Allah'ın izni ile bir şey olmaz merak etme 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar