Sorum var Kızlar bebeğim koltuktan düştü ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Kızlar bebeğim koltuktan düştü ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,859 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bebeğim koltuktan düştü ☹️
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Halıya düştü cnm sırt üstü korktum ama bişeyi yok çok şükür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gece doktoruma mesaj attım zaten cnm ilçedeyim burda bakmıyorlar eşimde işteydi
korkma canım birşey olmaz birde sırt üstü diyorsun benimki yüz üstü çıplak betona birde birşey olmadı için rahat olsun

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğimin mamasını karıştırmak için saniyelik arkamı döndüm koltuktan düştü ilk baş çok ağladı şimdi bişeyi yok gibi bu arada 5 buçuk aylık bişey olmuş mudur kendimi çok suçlu hissediyorum lütfen başına gelen varsa cevaplasın?
Canım bende oğlumu pusetten düşürdüm bi kaç hafta önce çok şükür bişey olmadı uyurken yüz üstü çok fena düştü hemde pusetin tutma yeri tam oturmamış yerine kaldırınca öne doğru devrildi çok kötü bişey günlerce kendime gelemedim dikkat et takip et hareketlerini gözlerinin bakışını bişey yoktur allahın izniyle

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
doktora gitmene gerek yok benim kızımda kaç kere düştü hiçbir şey olmadı benim kızım mutfağın tezgahının üstündeydi 1 metre yükseklikte yüz üstü çıplak betona düştü aglamadi bile bende dolaptan birşey almak için döndüm 2 sn donmemle düştü zaten o aglamadi ama ben ağladım çok vicdan azabı çektim nasıl bu hatayı yapmışım diye geçmiş olsun canım bizde Bebek düşerse eğer 1 saat uyutmayin derler

ya doktora gitmesine gerek yok kiz demiş zaten 40 cm lik yerden düşmüş sanki ucurumdan mi düşmüş
Ya ben bişi demiyorum doktora gitmesine gerek yokmuş hepiniz doktor oldunuz çok biliyorsunuz. Sorumsuzluktan başka birşey değil kimse kusura bakmasın iç yaralanma olsa ne olacak. Ayrıca 40 cm lik yer falan yazmamış yazsaydi zaten böyle bir yorum yapmazdım. Tavrını ve anneliğini kendine sakla o sabinin başına birşey gelse daha sonra ortaya çıksa sen uzulmeyeceksin annesi üzülecek. Bebek çok ağlamış belliki canı acımış

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben bişi demiyorum doktora gitmesine gerek yokmuş hepiniz doktor oldunuz çok biliyorsunuz. Sorumsuzluktan başka birşey değil kimse kusura bakmasın iç yaralanma olsa ne olacak. Ayrıca 40 cm lik yer falan yazmamış yazsaydi zaten böyle bir yorum yapmazdım. Tavrını ve anneliğini kendine sakla o sabinin başına birşey gelse daha sonra ortaya çıksa sen uzulmeyeceksin annesi üzülecek. Bebek çok ağlamış belliki canı acımış
tmm biz değil sen doktor olmuşsun o zaman çok bilmiş bilmiş yazıyorsun yorumları okursan görürsün 40 cm diyo ona göre zaten bişey olmaz dedik bizde doktorlar da kim doktorlarin bilmediğini biliyorum yoldan geçen doktor oluyo nedense 40 kişi burda bişey olmaz demiş bi sen doktor a git demişsin sende tuhaflık var o zaman her düştüğünde doktora gidersek ooo siz böyle çocuk buyuturseniz hastaneden cikmazsiniz eskiden hastanemi vardı biz düşe kalka.buyuduk zaten eski çocuklara ba şimdiki çocuklara bak ne halde şimdi eline igne batsa hastaneye koşuyorlar

Canım geçmiş olsun öncellikle buraya yani bize bunları sorana kadar doktor kontrolünden geçmesi şart doktor bilir bazen gözle görülmeyen iç yaralanmalar olabilir. Bana çok saçma geliyor doktora götürmeden buraya vakit ayırıp bebeğime bişi olmusmudur demek ! Buraya yazana kadar önce bir doktora götür sonra buraya gir 'bebegimin düştü koltuktan doktora götürdük durumu iyimiş ama içimde hala korku var endişeliyim' demekle 'bebegim düştü çok ağladı şimdi bisiyi yok' demekle arasında dağlar var. Lütfen burda kimse doktor değil doktor bile olsak önce muayne etmek isteriz. Hepimizin başına geldi benimde kızım düşmüştü yataktan baya yüksekti çok ağladı hemen götürdük beklemedim bir saniye bile çok şükür birşey çıkmadı ne olur ne olmaz diye 1gun müşawde altında tuttular. Oğlumda hastanede pusetten düştü yatış verilirken doktorlarin ilk işi muayne etmek oldu bir sürü işlem yapıldı ve daha 1,5 aylıktı benim ihmalimdi çok uykusuzdum günlerdir hiç uyumamistim evde olsaydı yine götürdüm bebeğimi insanlar bilemez.
insanlara ne yapması gerektiğini sizmi ogreticeksiniz⁵ sanki doktora gidince iyi annemi oluyo goturmeyincede kötü 40 cmlik yerden ne olmuş olabilir ki yüksek Bir yerden düşse zaten oda buraya yazmadan götürür hastaneye merak etme

Canım geçmiş olsun öncellikle buraya yani bize bunları sorana kadar doktor kontrolünden geçmesi şart doktor bilir bazen gözle görülmeyen iç yaralanmalar olabilir. Bana çok saçma geliyor doktora götürmeden buraya vakit ayırıp bebeğime bişi olmusmudur demek ! Buraya yazana kadar önce bir doktora götür sonra buraya gir 'bebegimin düştü koltuktan doktora götürdük durumu iyimiş ama içimde hala korku var endişeliyim' demekle 'bebegim düştü çok ağladı şimdi bisiyi yok' demekle arasında dağlar var. Lütfen burda kimse doktor değil doktor bile olsak önce muayne etmek isteriz. Hepimizin başına geldi benimde kızım düşmüştü yataktan baya yüksekti çok ağladı hemen götürdük beklemedim bir saniye bile çok şükür birşey çıkmadı ne olur ne olmaz diye 1gun müşawde altında tuttular. Oğlumda hastanede pusetten düştü yatış verilirken doktorlarin ilk işi muayne etmek oldu bir sürü işlem yapıldı ve daha 1,5 aylıktı benim ihmalimdi çok uykusuzdum günlerdir hiç uyumamistim evde olsaydı yine götürdüm bebeğimi insanlar bilemez.
insanlara ne yapması gerektiğini sizmi ogreticeksiniz⁵ sanki doktora gidince iyi annemi oluyo goturmeyincede kötü 40 cmlik yerden ne olmuş olabilir ki yüksek Bir yerden düşse zaten oda buraya yazmadan götürür hastaneye merak etme

Son düzenleme:

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Lütfen arkadaşlar birbirimize karşı ön yargılı kırıcı olmayalım anlayışlı saygı çerçevesinde yorumlar yapalım, yorumlarını görmek istemediğiniz üyelerimizi engelle butonu kullanarak engelleyebilirsiniz anlayışınız için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar