Kizlar beni aydınlatın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kader emir tarafından oluşturulan Kizlar beni aydınlatın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,414 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar beni aydınlatın
Konbuyu başlatan Kader emir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
İshal olabilirsin artık yeri daralıyor bebeğin bunda da kaynaklı bende olmuştum bişey olmuyor geçiyor 😇

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Canım belki başka sebeblerden dolayı olabilir. Benimde 21 haftayim ishalim geçmiyor çok su gibide değil. Kullandığım kan hapindan dolayı
Kan ilaçları her zaman kabız yapar bi doktoruna danış istersen alerjin falan olabilir genelde doktorlar kan ilaçın yanına magnezyum verirler hem kemikleri rahatlasın diye hemde tuvalette rahat çıkarsın diye 💫

AleynaT

Kayıtlı Üye
rank
Altta yatan başka bir sebep de olabilir elbette ama doğum çok yakın ve bağırsaklarımız doğumda bebişin kanaldan geçişi kolay olsun diye daha çok çalışıyor , bence sebebi doğum yakın derim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kan ilaçları her zaman kabız yapar bi doktoruna danış istersen alerjin falan olabilir genelde doktorlar kan ilaçın yanına magnezyum verirler hem kemikleri rahatlasın diye hemde tuvalette rahat çıkarsın diye 💫
Bendede kansızlık var gjnde imi tane almaya başlayınca ishal yaoti kan hapları yapabiliyor ishal

Tüm sayfalar yüklendi.