Kızlar bı bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde B..... tarafından oluşturulan Kızlar bı bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,073 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bı bakar mısınız
Konbuyu başlatan B.....
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan B.....

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
10 aylık bebeğim normalde gece uykusuna saat akşam 9 da yatar gece 2-3 gibu karnını doyururum sonra da sabah kalkardı ama 9 gibi yatırdım yarım saate bir ağlayarak uyanıyor uyutiyorum 15 dakika sonra yine aynı ateşi filan yok mamasını denedim içmedi icirip yatirmistim zaten su verdim almadı altı da temizdi sizce niye böyle oldu kızlar bı yardımcı olursanız sevinirim
Dış dönemi olabilir kuzum

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
10 aylık bebeğim normalde gece uykusuna saat akşam 9 da yatar gece 2-3 gibu karnını doyururum sonra da sabah kalkardı ama 9 gibi yatırdım yarım saate bir ağlayarak uyanıyor uyutiyorum 15 dakika sonra yine aynı ateşi filan yok mamasını denedim içmedi icirip yatirmistim zaten su verdim almadı altı da temizdi sizce niye böyle oldu kızlar bı yardımcı olursanız sevinirim
Benimde aynı öyle oldu çok huysuzdu bide uyumuyor aglıyo fln birkaç gün öyle sürdü sonra baktmki diş çıkarıyor

Tüm sayfalar yüklendi.