Kızlar bi bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlat aşığı tarafından oluşturulan Kızlar bi bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,064 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bi bakın
Konbuyu başlatan Evlat aşığı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
KUsura bakmayın bugün ben ishal oldum hafif de tırsıyorum 🙈 27 haftalık olduk 26 hafta 6 günlük yazıyor uygulamada yarın kan ıdrar vermeye gidecegim saglıkocagına gerci ama bi huzursuz oldum dogum belirtisi değildir dimi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
KUsura bakmayın bugün ben ishal oldum hafif de tırsıyorum 🙈 27 haftalık olduk 26 hafta 6 günlük yazıyor uygulamada yarın kan ıdrar vermeye gidecegim saglıkocagına gerci ama bi huzursuz oldum dogum belirtisi değildir dimi
Canım hamilelere genelde İshal sıkıntısı çok görülür sindirim sistemi hormonların değişimi nedeni ile az veya fazla çalışabilir bu da ishal ve kabızlıga yol açar

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aaa bende geçen oldum ama değil 😃 Allah korusun canım benim bende cuma günü 30 haftalık olucam inşallah korkma çok et tüketme ondan da oluyor benim ondan oldu ya 🙈

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yediğin bişey dokunmuştur canım bol su iç bu hafta da ishal olmasına tek başına doğum belirtisi diyemeyiz.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Sadece ishal doğum belirtisi değildir kuzum moralini bozma. Gebelikte hormonal değişimlerden veya ilaçlardan kaynaklı ishal yada kabız olunabiliyor

Tüm sayfalar yüklendi.