Bebeğim 9 aylık hiç ağzını kapatmıyor ne düşünüyorsunuz
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 18 Mayıs 2023 #2 Anneler çiçektir' Alıntı: Bebeğim 9 aylık hiç ağzını kapatmıyor ne düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Bebekler burnu tıkalı ise ağzından nefes alır canım huzursuz olur uyku problemi yaşar
Anneler çiçektir' Alıntı: Bebeğim 9 aylık hiç ağzını kapatmıyor ne düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Bebekler burnu tıkalı ise ağzından nefes alır canım huzursuz olur uyku problemi yaşar
A Anneler çiçektir Guest 18 Mayıs 2023 #3 Zeynep23' Alıntı: Bebekler burnu tıkalı ise ağzından nefes alır canım huzursuz olur uyku problemi yaşar Genişletmek için tıkla ... Ama cnm benim oğlum hiç kapatmıyor burnu da tıkalı değil yani gelene geçene donup ağzı açık bakıyor
Zeynep23' Alıntı: Bebekler burnu tıkalı ise ağzından nefes alır canım huzursuz olur uyku problemi yaşar Genişletmek için tıkla ... Ama cnm benim oğlum hiç kapatmıyor burnu da tıkalı değil yani gelene geçene donup ağzı açık bakıyor
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 18 Mayıs 2023 #4 Anneler çiçektir' Alıntı: Ama cnm benim oğlum hiç kapatmıyor burnu da tıkalı değil yani gelene geçene donup ağzı açık bakıyor Genişletmek için tıkla ... Senin ve babasının sesine nasıl tepki veriyor gsesin geldiği tarafa dönüyor mu gülüyor mu
Anneler çiçektir' Alıntı: Ama cnm benim oğlum hiç kapatmıyor burnu da tıkalı değil yani gelene geçene donup ağzı açık bakıyor Genişletmek için tıkla ... Senin ve babasının sesine nasıl tepki veriyor gsesin geldiği tarafa dönüyor mu gülüyor mu
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 19 Mayıs 2023 #5 Bence Anneler çiçektir' Alıntı: Bebeğim 9 aylık hiç ağzını kapatmıyor ne düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Bence bir sorun oldugunu düşünmüyorum normal birsey
Bence Anneler çiçektir' Alıntı: Bebeğim 9 aylık hiç ağzını kapatmıyor ne düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Bence bir sorun oldugunu düşünmüyorum normal birsey