Sorum var Kızlar bi fikir verir misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kubuss35 tarafından oluşturulan Kızlar bi fikir verir misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,485 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bi fikir verir misiniz
Konbuyu başlatan kubuss35
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Başladım bende yıkamaya kuruyanları ütüleyip kaldıracağım teşekkür ederim ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Başladım 🤭 teşekkür ederim ❤️

Başladım 🤭 teşekkür ederim ❤️

Evet haklısın öyle yapacağım bi posta yıkadım ütüledim az önce 2 saat sürdü dinleme dinlene gerçekten yoruyor artık🤭 gurbetteyim mecbur tek başıma halledeceğim hafta ilerlemeden yapıp kurtulmalıyım onu anladım bugün 🙈
Rica ederim kuzum kolay gelsin ❤️

Kübra çelik

Kayıtlı Üye
rank
Canım ne olur ne olmaz biran önce hazırla ben 33 teyim herşeyi hazırladım çoktan doğum bu belli olmuyor valla

28. Haftada yıkayıp ütülemiişim ben
Bnmde hazır.sanki çıkcak karnımdan.bam güm tekme atıyo

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank

Sürpriz yumurta 🥰

Kayıtlı Üye
rank
Bende 30. Haftada yıkadım utuledim çantamı da 34 te hazırladım suan 37 olduk cok sukur erken doğum riskim vardi dr um 28 de çantanı hazırlamaya başla yavaştan demişti bu zamana kadar geldik şükürler olsun... bu arada dalin bahar ninnisi kullandım yumuşatıcı olarak 7 hafta geçmesine rağmen dolabi her açıp kapattigimda evi kokusu sarıyor her yer bebek kokuyor 🥰

kubuss35

Kayıtlı Üye
rank
Bende 30. Haftada yıkadım utuledim çantamı da 34 te hazırladım suan 37 olduk cok sukur erken doğum riskim vardi dr um 28 de çantanı hazırlamaya başla yavaştan demişti bu zamana kadar geldik şükürler olsun... bu arada dalin bahar ninnisi kullandım yumuşatıcı olarak 7 hafta geçmesine rağmen dolabi her açıp kapattigimda evi kokusu sarıyor her yer bebek kokuyor 🥰
Üni baby aldım ama mutlaka deneyeceğim bunu da 🥰

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim ❤️ aklıma takılan sadece kirlenme ve kötü kokma olayıydı. Hafta ilerledikçe ağırlaşıyorum bide üşenmeye başladım her şeye 🤭
Al benden de o kadar 33+1 günlük oldum bugün eve temizlikçi bayan çağırdım ama kadın hiç yapmamış sabah kalkıp ev temizlemem gerekiyor zar zor hareket ediyorum kadın ilk geldifinde iyi yaptı normalde bütün işlerimi kendim yaparım ilk cagirdigimda tehlikem vardı bu defa da camlar için çağırdım evi de yap dedim pişman oldum inan zor geliyor bazen yemek bile yapasim gelmiyor ikinci gebeliğimde çok rahattım nerden baksanız hergun temizlik çamaşır ütü yapardım cam silerdim benimde çanta hazırlamam gerekiyor ama yeni bir kaç şey daha aldım yıkamak gerekiyor ama dolaba hepsini yıkadım koydum geçen ay miss gibi kokuyor hala dolabı açtıkça cennet kokuyor vallahi ❤️❤️❤️😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar