Ha şu konuda artık yanlışın mi var yalanın mı bilemem ama @Baby l Love you Kübra @🐣AseL'in AnnEsi🤰 @Belinay Annesi , Bunlar da senin eski hesapların bunları da dile getir ne çok hesap değişmişsin demi..Benden şüphe duyan aramizda egolu insnalar var lakin ben erkek deilimm bir adsız anneye erkek mi dedim diye bana yuklenen sahislar gunahimi almayim zaten çok yorum yapan katılan biri deilim kolik bebeğim var 2 aylık onla ilgileniyom günahımı alanlari allha haval ediyorum kim şüphe duyuyorsa kanitlarim eyvallahim yok kimseye ama bu saatten sonra kimin ne oldunu anladım sakın ola benle konusmasin lar benden şüphe duyanlar açtım post bile yorum yapmasınlar ben sildim mi tam silerim ne dusunurseler dusunsuler beni bilen bilir ayrıca bebek hakkında hep soru sormusumdur bakabilriisniz önceki hesaplarım kızına aşık anne,Belinay annesi bu 3 hesabım çünkü sifrelerini unuttum için giremedim konuşmaya gelince herkes laf yapmasın kimse kimsenin ne yasadigini bilmeden konusmasin zamanim olmadı unuttum sifreleri bu hesabı açtım kızım az düzeldi için ara sıra giriyorum zaten lütfen benle ugrasmayin ugrasamlarida allh bildiği gibi yapsın tanisaniz bana bu lafları dedinize utanitsinjz ben kötü bir insan deilim o kdr buda son mesajım daha yorum cvp vermicem bu postta kim ne yorum yaparsa yapsın hakkımda mayasini belli eden etsin ben işime bakarim vede onlar için hesabimi kapatmicam burdayim yenilmicem kimseye hadi bakım hodri meydan