Sorum var Kızlar bir bakın hele

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensesin Güzel Annesi 🐣 tarafından oluşturulan Kızlar bir bakın hele başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,394 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bir bakın hele
Konbuyu başlatan Prensesin Güzel Annesi 🐣
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benden şüphe duyan aramizda egolu insnalar var lakin ben erkek deilimm bir adsız anneye erkek mi dedim diye bana yuklenen sahislar gunahimi almayim zaten çok yorum yapan katılan biri deilim kolik bebeğim var 2 aylık onla ilgileniyom günahımı alanlari allha haval ediyorum kim şüphe duyuyorsa kanitlarim eyvallahim yok kimseye ama bu saatten sonra kimin ne oldunu anladım sakın ola benle konusmasin lar benden şüphe duyanlar açtım post bile yorum yapmasınlar ben sildim mi tam silerim ne dusunurseler dusunsuler beni bilen bilir ayrıca bebek hakkında hep soru sormusumdur bakabilriisniz önceki hesaplarım kızına aşık anne,Belinay annesi bu 3 hesabım çünkü sifrelerini unuttum için giremedim konuşmaya gelince herkes laf yapmasın kimse kimsenin ne yasadigini bilmeden konusmasin zamanim olmadı unuttum sifreleri bu hesabı açtım kızım az düzeldi için ara sıra giriyorum zaten lütfen benle ugrasmayin ugrasamlarida allh bildiği gibi yapsın tanisaniz bana bu lafları dedinize utanitsinjz ben kötü bir insan deilim o kdr buda son mesajım daha yorum cvp vermicem bu postta kim ne yorum yaparsa yapsın hakkımda mayasini belli eden etsin ben işime bakarim vede onlar için hesabimi kapatmicam burdayim yenilmicem kimseye hadi bakım hodri meydan
Ha şu konuda artık yanlışın mi var yalanın mı bilemem ama @Baby l Love you Kübra @🐣AseL'in AnnEsi🤰 @Belinay Annesi , Bunlar da senin eski hesapların bunları da dile getir ne çok hesap değişmişsin demi..

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benden şüphe duyan aramizda egolu insnalar var lakin ben erkek deilimm bir adsız anneye erkek mi dedim diye bana yuklenen sahislar gunahimi almayim zaten çok yorum yapan katılan biri deilim kolik bebeğim var 2 aylık onla ilgileniyom günahımı alanlari allha haval ediyorum kim şüphe duyuyorsa kanitlarim eyvallahim yok kimseye ama bu saatten sonra kimin ne oldunu anladım sakın ola benle konusmasin lar benden şüphe duyanlar açtım post bile yorum yapmasınlar ben sildim mi tam silerim ne dusunurseler dusunsuler beni bilen bilir ayrıca bebek hakkında hep soru sormusumdur bakabilriisniz önceki hesaplarım kızına aşık anne,Belinay annesi bu 3 hesabım çünkü sifrelerini unuttum için giremedim konuşmaya gelince herkes laf yapmasın kimse kimsenin ne yasadigini bilmeden konusmasin zamanim olmadı unuttum sifreleri bu hesabı açtım kızım az düzeldi için ara sıra giriyorum zaten lütfen benle ugrasmayin ugrasamlarida allh bildiği gibi yapsın tanisaniz bana bu lafları dedinize utanitsinjz ben kötü bir insan deilim o kdr buda son mesajım daha yorum cvp vermicem bu postta kim ne yorum yaparsa yapsın hakkımda mayasini belli eden etsin ben işime bakarim vede onlar için hesabimi kapatmicam burdayim yenilmicem kimseye hadi bakım hodri meydan
Bu belinayin annesimi hayirdir nolmuski buna

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aha belinayin anesin neden degisdin dedgmizde mesaj cok oldu demişdin şimdi şifreyi kayb etdik diyorsun artik hangina inansakda
Bak ulduzum sen de benim gibi ona dikkat etmişsin 😂😂bende ona dikkat ettim diğer hesabını kapatma sebebi çok mesaj olmasıydı iyide bu hesapta da birikecwk neden durmadah hesap değiştiriyor o halde

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Çocuğunun isminde kararsizdi Ayşenur o yüzden Asel dedi Belinay dedi öyle hatirliyorum hesap acarkrn
Evet evet öyle ama dün adsız anne adayı diye bir arkadaşımız var uyel olmuyor inunla dalga geçer gibi erkek mısın neden üye olmuyorsun dedi bizde erkek değil tanıyoruz vs deyince iş burays kadar geldi düşün

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar