Kızlar bır sorum olacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Kızlar bır sorum olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 204 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kızlar bır sorum olacak
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Baya lüks e kacmıs o zaman ben bır doğum yapmak ıcın en ucuz yerı aramıştı eşim millete bak allah allah gerçekten çok zor ve benım hayatım şuan düzene bıle gırmedı daha bunun tuvalet eğitimi var okulu var bılmem nesı var allah yardımcımız olsun cnm özel değilse neden ailenin yanındasın cnm 😊
İstanbulda genelde o fiyatlarmış herhalde güvenilir doktorlar ben tam bilmiyorum ama gerçi 4 sene önce ben 32 bin lira ödedim sadece doğuma 😬 Boşanmaya uğraşıyorum canım ya istinafa gitmese boşanmıştım da gıcıklığına istinafa gitti davayı uzattı

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İstanbulda genelde o fiyatlarmış herhalde güvenilir doktorlar ben tam bilmiyorum ama gerçi 4 sene önce ben 32 bin lira ödedim sadece doğuma 😬 Boşanmaya uğraşıyorum canım ya istinafa gitmese boşanmıştım da gıcıklığına istinafa gitti davayı uzattı
Heryer artık çok pahalı oldu ya hayırdır inşallah nıye cnm hakkında hayır'lısı olsun

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar sımdı bır sorum olacak 30 yaşından sonra erkekte üreme kadında doğurganlık azalır mi artar mı benım bildiğim azalır sızce nedır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 29 esım 32 yasında sızc e onda düşüş olur mu varıkolas ameliyat ı ile olmuştu bızım çocuğumuz
O kişiye göre değişiyor canım ya yemek yeme alışkanlığı ve streste çok etkiliyor biliyorsun ama yaş ilerledikçe sadece daha riskli oluyor işte

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Aminn benim yengem ilk çocuğunu 33 yaşında doğurdu ve şimdi ikinciye hamile bebeklerinin arasında bir yaş var abimde 31 yaşında ikisi de 30 u geçti ama ikinciye bile çok kısa sürede hamile kaldı
Maşallah cnm darısı bizim gelıne ve abıme çocukları hıc olmadı henüz ☺🥲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar