Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkesin vücudu ayrı ve farklı çok şüphe etiysen git kan ver test yap sana burda net bir şey söyleyemeyiz ve biz senin kanını görmek zorunda değiliz böyle saçma sapan bir şey olunca da evet burası bizim sohbet yerimiz oluyor tatlım
Valla cnm kusura bakma burada eleştiriyede açık olacaksın burası sadece post açtım sorumu sordum kimse eleştiremez deyil ve kimse sana hakaret etmedi çok merak ediyorsan ne olduğunu doktoruna git durumu anlat kimse burda doktor deyil
Herkesin vücudu ayrı ve farklı çok şüphe etiysen git kan ver test yap sana burda net bir şey söyleyemeyiz ve biz senin kanını görmek zorunda değiliz böyle saçma sapan bir şey olunca da evet burası bizim sohbet yerimiz oluyor tatlım
Valla cnm kusura bakma burada eleştiriyede açık olacaksın burası sadece post açtım sorumu sordum kimse eleştiremez deyil ve kimse sana hakaret etmedi çok merak ediyorsan ne olduğunu doktoruna git durumu anlat kimse burda doktor deyil
Anlama sorunun var heralde burda kim post acarsa insanalar bakar bu normal bir şey ayrıca burda çok kişi uyarıldı ve hepside kusura bakmayın dedi ve sustu burda vermen cevap buyken ağızın laf yapıyor hala ayrıcak dedikodu yaptığımız yer nerde burda yanlış bir sey mi söyledik arkandan mı konuştuk şikayetçiysen kullanma arkadaşım uygulamayı ve uygulamanın içeriği soru sormak mide bulandırcı seyler atmak degil madem her şeyi biliyor gibi konuşuyorsun bunu da bilmen gerekir
Dedikodu yapan yok yap diyende yok kendi mide bulandırıcı foto atan sensin ayrıcada programın adı gebelik takibi yerleşme kanaması bilmeme adet kanaması deyil uyaran arkadaş herkesi uyarıyor zaten seni tek deyil evet hepimiz kadınız ama böyle fotolara gerek yok tarif edebilirsin burda hamile olan bayanlar da var bizimkide dedikodu deyil sadece sahbet ediyoruz ve sadece senin postunda tek deyil bir sürü arkadaşın postunda da sohpet etmişliğimiz var ayrıca da kötü bir şeyde demedik sana kendini kendi gözünde büyütme bence
Dedikodu yapan yok yap diyende yok kendi mide bulandırıcı foto atan sensin ayrıcada programın adı gebelik takibi yerleşme kanaması bilmeme adet kanaması deyil uyaran arkadaş herkesi uyarıyor zaten seni tek deyil evet hepimiz kadınız ama böyle fotolara gerek yok tarif edebilirsin burda hamile olan bayanlar da var bizimkide dedikodu deyil sadece sahbet ediyoruz ve sadece senin postunda tek deyil bir sürü arkadaşın postunda da sohpet etmişliğimiz var ayrıca da kötü bir şeyde demedik sana kendini kendi gözünde büyütme bence
Aman bırak acıklama bile yapmamız hata zaten kendi düşünemiyor ve düşünmeden konuşuyor zaten azıcık akıl sahibi olsa zaten derki mide bulandırıcı bir fotoğraf atmam doğru değil der ve yazarak anlatır anlamıyorum zaten sanki burası adet döngü uygulaması
1. Kanamalı veya akıntılı fotoğraf paylaşmak yasak
2. Gebemisin değilmisin belirtmemişsin progestan verdiklerine göre büyük ihtimalle gebesin ilaçlarını düzenli kullan ve bol bol dinlen tuvalet harici ayağa kalkma.
3 kanaman şiddetliyse kan tahlili ver betanın ilerleyişine göre gebelik devam ediyormu yoksa sonlanıyormu doktorların bilgilendirir seni
4 kanama lekelenme tarzıysa ilaçlarla birkaç günde sonlanabilir geçmiş olsun
Aman bırak acıklama bile yapmamız hata zaten kendi düşünemiyor ve düşünmeden konuşuyor zaten azıcık akıl sahibi olsa zaten derki mide bulandırıcı bir fotoğraf atmam doğru değil der ve yazarak anlatır anlamıyorum zaten sanki burası adet döngü uygul
Aman bırak acıklama bile yapmamız hata zaten kendi düşünemiyor ve düşünmeden konuşuyor zaten azıcık akıl sahibi olsa zaten derki mide bulandırıcı bir fotoğraf atmam doğru değil der ve yazarak anlatır anlamıyorum zaten sanki burası adet döngü uygulaması