Kizlar çok acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Benkisacalin tarafından oluşturulan Kizlar çok acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,160 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kizlar çok acil
Konbuyu başlatan Benkisacalin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Dün doğum yaptım bebeğin hareketlerini hissetmeyince hastaneye gittik sancılarım başladı çok şükür ardına doğum yaptım ama bebeğim kuveze alındı dua edin bizim için 😔😔
Rabbim şifa versin inşallah canım dualarım seninle 🙏💕 inşallah hemen kuvezden çıkar beraber evinize gidersiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin Allah razı olsun sizde hayırla kucağınıza alın bebeğinizi🤲 35+6 doğum yaptım biraz enfeksiyon varmış bebekte
Bu nedenle prematüre bebekler için beslenme ve bakım hayati önem taşımaktadır. Bir süre dışarıdan gelecek enfeksiyon riskine karşı yalıtılmış özel alanlarda muhafaza edilip, anne sütü başta olmak üzere özenli bir şekilde beslenmesi gerekir. 37 haftalık tan erken doğan bebekler prematüre olarak adlandırılır mis ve anne sütü verirsen inşallah Allah in izniyle enfeksiyon geçermiş bol bol sütunu sağ kardeşim eğer yanına getirmezlerse bak bebekleri kuvezde olan yeni doğum yapmış annelere konaklama yeri sağlıyormuş sağlık bakanlığı bebeğin olduğu hastanede ve ücretsiz mis orada olup bebeğe süt verebilmek için onunla ilgili bilgi ala bilirsin 182 arayıp durumu anlatıp ücretsiz bebeğin olduğu hastanede konakliya bilirmiş sin dualarım seninle bil bol süt ver canım gerekirse sık bebek enfeksiyon u böyle atlatirmis

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.