Bugün kaynanam kayinbabam geldi doğum var ya izin almış kaynanam saliya kdr bendeler pazartesi 10 da oğluma kavusacam bu sefer sezeryan hiç giresim yok o kdr duygusalim ki 1 yaşında kızım var kaynanamgil onu çok simartiyo hirpaliyo mesela bugün çocuk çıldırdı bagirtiyolar elinden cekiyolar sonra bende bezi dolmustu temizleyim derken birde döndü bende yastığa hemen hizlica cevirdim kadın başımda duruyo deli gibi bagiriuo baglamakta zorlandim bende cocugumu tuttum sonra kızım bir yere agricak napiyosun diyo ben niye zarar verim ki ayarliyorum kadın kavga cikaracak yer ariyo sonra kocam Muş'ta ya o aradı onada belliyo duruyo tayin çıktı bizim ya o erken gitti gelecek ama dogum günü vermis astsubay izin şansa bakar mısınız yani dogumumda eşim olamicak tek girecem oysa ne hayallerim vardı eşimle kızımla o kdr yalnız hissediyorum ki canım çok yanıyor kızlar kizimi kafama göre buyutemedim kaynanamgil çok beter şimdi oğlum doğunca korkuyom çünkü alırlar küçük bebegi kızıma verirler yolar şey yapar diyom.bakin vermeyin resim aşkına çocuğa zarar gelir oda daha bebek ki ne anlasin işte öle canlar anam yarın geliyo abim gelin ise ev dizme telaşında onların tayini tarsususa çıktı annem 3.4 dururrum sonra giderim diyo ev dizecekler ya tmm dedim o zmn kocamla idare ederim yemegimide yaparlar ya kaynaamm salı gidiyo şükür ama çok korkuyorum kocamla aramı bozacak diye çok beter ben kizimizada oglumada iyi anne olmaya calisacam bizde üç haftaya kdr Musa gideriz zaten tayin çıktı ya eşim goturur ama annemde gelicek öz annem yani kızlar kalcak yanımda kaynaamda eşya tasinirken yardım edip geri gidecek sonra annem baya kalcak bebeklerim toparlanaana kdr doktor pazartesi gün vermese idi degisecektim tarihi esimi beklicektim eşim akşam ustu olacak hastanede ben sabah 10 da girecem doguma işte bakın kızlar rabbim nasip etmedi ona kucağa almaya beebgimi istenmedi ya ondan halada istenmiyo hep formalite farkindayim ama doğsun sağlıklı olsunda gerisi umrumda değil o kdr masallh hareketli ki çıkmak istiyo aklım hep kziimda olcak doğumda birde oğlumda acaba kim tuttu naptilar iyilermi öle zordayım ki doğum sonrası ağrım çok olacakmi ayağa kalkacam mi ben güçlü durmak istiyorum kızlar düşmanım çok doktoruma dicem en ağır ağrı kesici yap bana fazla fazla yap ağrı duymayim kalkayim ayaga doğum yapmış kadın demiyolar ki hepsi cullaniyi geliyo sohbet bekliyolar benden odayida vip odası seçtim geniste olsa yine rahatlık olmucak bana rabbim kimseye fırsat verdirmesin dua edin canlarım bana çok stres çöktü kızlar çok mutsuzum hüzünlüyüm