O kadar gözükmesi normal sonuçta orada bir çizgi var ve gebeyseniz beşirginleşecek hayalet çizgi olayını bende çok yaşadım ama şöyle birşey var eğer gebeyseniz beş dk bekleyin falan diyor ya beklemeye gerek kalmadan anında iki çizgi oluyor hatta üç tane test alıp iyice denedim gebeyken bi dahakine kafamda soru işaretleri olmasın diye ama önceki konunuzda geç döllenme olabilir mi diye sormuşsunuz olabilir adetim 9 gün gecikti test yaptım evde negatif çıktı sonra bir hafta bekledim olmadı jinekolojiden randevu aldım son üç aydır gecikmeler oluyordu jinekoloji kan testi istediği için de iki gün önce sağlık ocağına gidip test yaptırdım hastanede beklemeyelim diye 22,5 çıkmıştı doktor şüpheyle gebelik yüksek çıkmış dedi duyar duymaz ağlamıştım bir gün sonra jinekolojiye gidip hamile kalamıyorum diye tedavi olacaktım kafamda ve bebek varmış. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin idrar testiniz geç döllenme varsa sizi yanıltır o yüzden 5 gün sonra falan tekrarlayın hatta kan testinden şaşmayın