Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm akşam yemeginden sonra bulaşıkları yikayacaktik çok bulaşık vardı evli gorumcemde bizdeydi yani 12 kişiydik görümcem tezgahın üstündeki bulaşıkları gördüğü ama görmezlikten geldi gelip yardım bile etmedi tekbasima yıkadım sonra misafirler geldi çay meyve falan verdik sonra bulaşıklar tezgaha bıraktı oğlum durmadı ve de odaya koydum durması için sonra odaya getirdim misafirler giti bende bir meyve yiyecektim baktım dedi bana git tezgahı düzelt meyve bulaşıkları yıka 5 dk var hadi git yıka evli ablası demedi niye böyle diyorsun zaten hamile akşam yemeğinde bulaşıklar yardım etmedik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Emir verdi bana
Emir verdi bana
Örümcek işte. Sende işini bilmiyorsun canım gebesin değil mi ay yoruldum ay ayakta duramıyorum deyip geri çekileceksin. Sen herşeyi yaparsan onlarında işine geliyor tabi neden yapma etme desinler halinden memnun derler tabi
Cnm ben ilk gebeligimde doğuma bir ay kala halı yıkadım kaynanamla birlikte yoruldum dedi zaten dinlen dedi ama bana dedi senin arkadaşların hamile olduğunu bile bilmiyorlar öyle iş yapıyorlar dedi bende susutum