Sorum var Kizlar çok üzgünüm mutsuzum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep 73 tarafından oluşturulan Kizlar çok üzgünüm mutsuzum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,245 kez görüntülenmiş, 116 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar çok üzgünüm mutsuzum
Konbuyu başlatan Zeynep 73
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep 73

Zeynep 73

Kayıtlı Üye
rank
Öyle biri ol demiyoruz ama kendini de bu kadar ezdirme istersen yok şunun yakını bunun yakını diue emin ol kimsenin seni umursadğı yok kendini umursayacsk yine sensin. İnsanların seni küçük düşürmesin izin verme kalk bulaşığı yıka nedit ya birde buna sessiz kalıp cidden kalkıp yıkadın mı neden bu kadar küçük görüyorsunuz kendinizi o haddini bilmiyor ise sende ona karşı bilme herkese gerektiği gibi davran sana köepklik yapana sen insanlık yapma.anlamıypr çünkü tek anladıkalrı ve yaptıkları havlamak. Birde hamilesin o kadar da terbiyesiz işte kendisi inşallah ilerde sana yaptığının aynısını yaşar.
Evet cnm yıkadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum keisnlikle bende karşımdaki kim olursa olsun herkez hadini bilsin akraba evliliği yapmış kayinbabasi amcasiynis öyle dedi arkadasimiz
Evet cnm amcam için susuyom saygıdan yoks acvbin verirdim ama işte gelde şöyle gorumceye

Kizlar bebeğimi uyuyun mutfağa gitim bişey atistirmak için tezgahın üstü savaş gibiydi yine yemişler icmisler bulaşıkları üstüne koymuşlar bende dedim onlara tezgah savaş alanı gibi

Kizlar bebeğimi uyuyun mutfağa gitim bişey atistirmak için tezgahın üstü savaş gibiydi yine yemişler icmisler bulaşıkları üstüne koymuşlar bende dedim onlara tezgah savaş alanı gibi

Son düzenleme:

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
K
Cnm akşam yemeginden sonra bulaşıkları yikayacaktik çok bulaşık vardı evli gorumcemde bizdeydi yani 12 kişiydik görümcem tezgahın üstündeki bulaşıkları gördüğü ama görmezlikten geldi gelip yardım bile etmedi tekbasima yıkadım sonra misafirler geldi çay meyve falan verdik sonra bulaşıklar tezgaha bıraktı oğlum durmadı ve de odaya koydum durması için sonra odaya getirdim misafirler giti bende bir meyve yiyecektim baktım dedi bana git tezgahı düzelt meyve bulaşıkları yıka 5 dk var hadi git yıka evli ablası demedi niye böyle diyorsun zaten hamile akşam yemeğinde bulaşıklar yardım etmedik

Emir verdi bana

Emir verdi bana

Yemin gözlerim doldu aglayisim geldi🥺
Keşke dinlemeseydim onu canim yaa . Onun ne haddine ya sana emer vermekk

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet cnm yıkadım

Evet cnm amcam için susuyom saygıdan yoks acvbin verirdim ama işte gelde şöyle gorumceye

Dokunma bile kendi pisliklerini yıkasınlar kusura bakma keşke senin amcama duyduğun saygıyı amcan da sana duysa emin ol onunda umrunda değilsin yoksa oda kıxına der kalk yardım et diye şahsen benim babam böyle amcalarom da böyle...

Kuzum keisnlikle bende karşımdaki kim olursa olsun herkez hadini bilsin akraba evliliği yapmış kayinbabasi amcasiynis öyle dedi arkadasimiz
Olabilir isterse babası olsun ama kşmseye kendini ezdirmesin kimse onu ezme hakkını kendinde bulmamalı şahsen amcasına verdiği değerin yarısını amcası arkadaşa vermiyor verse kızınada haddini bildirdi aynı şekilde eşide kardeşine laf edersş

Zeynep 73

Kayıtlı Üye
rank
Amcam bilmiyorki cnm o da başka odaya gidiyor bbaasi zannediyor mutfakta bana yardım ediyor

Kimse bilmiyor ki bı ablası ordaydi artık ben kendimi kimseye ezdirmeyecem

Kimse bilmiyor ki bı ablası ordaydi artık ben kendimi kimseye ezdirmeyecem

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Amcam bilmiyorki cnm o da başka odaya gidiyor bbaasi zannediyor mutfakta bana yardım ediyor
Kendini bu kadar ezdirme canım benim dünyaya bir kere geliyorsun ve emin ol kimseye hizmet etmek zorunda değilsin eşin hariç. Dinimizde kayınbaba kayın anneye kadının bakma zorunluluğu yok saygı elbet duyulur ama saygıda sana duyana duyulur.

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
V

Valla ben senin bu cevaplarına cok gülüyorum canim
Aynen bende 😅😅

Kendini bu kadar ezdirme canım benim dünyaya bir kere geliyorsun ve emin ol kimseye hizmet etmek zorunda değilsin eşin hariç. Dinimizde kayınbaba kayın anneye kadının bakma zorunluluğu yok saygı elbet duyulur ama saygıda sana duyana duyulur.
Kesinlikle öyle yaa aysenurum 🥰🫶🫶

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Cnm akşam yemeginden sonra bulaşıkları yikayacaktik çok bulaşık vardı evli gorumcemde bizdeydi yani 12 kişiydik görümcem tezgahın üstündeki bulaşıkları gördüğü ama görmezlikten geldi gelip yardım bile etmedi tekbasima yıkadım sonra misafirler geldi çay meyve falan verdik sonra bulaşıklar tezgaha bıraktı oğlum durmadı ve de odaya koydum durması için sonra odaya getirdim misafirler giti bende bir meyve yiyecektim baktım dedi bana git tezgahı düzelt meyve bulaşıkları yıka 5 dk var hadi git yıka evli ablası demedi niye böyle diyorsun zaten hamile akşam yemeğinde bulaşıklar yardım etmedik

Emir verdi bana

Emir verdi bana

Yemin gözlerim doldu aglayisim geldi🥺
Ağzının payını verirdim orda o kim ki bana öyle diyecek sen ağzını açıp bişey demedin mi Allah aşkına bu kadar ezdirmeyin kendinizi

Zeynep 73

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bende 😅😅

Zaten bidaha öyle yapmam bende cvbimi veririm

Zaten az önce dedim onlara tezgah savaş alanı yıl icmisiniz tezgaha dokuamisiniz bile

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aynen bende 😅😅

Deliriyorum Sümeyram ya ah o kadının yerşnde ben olacam varya yerin dibine sokarsın orda onu Allah'tan öyle insanlar yok etrafımda

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar