Merhaba kızlar çoğunuzla arkadaşız tanışıyoruz az çok biliyorsunuz durumları bundan 3 sene önce babamı alzheimer demanstan kaybettik ne yazık ki ondan 6 ay sonra 6 günlük bebeğimi kaybettim iki hafta önce de annemi kaybettim inanın çok üzgünüm psikolojim resmen çöktü küçükken de abimi askerde kaybetmiştim bu acılar çok zor Şubat'ta depremde yıkılan evinizin yerine ev yapmıştık 9 sene sonra bir evimiz oldu annemde konteyner de yaşıyordu hemen yanıma çağırdım geldi 4 gün sonra rahatsızlandı tansiyonu fırladı hastaneye götürdük geçici felç dediler o düzeldi ama sonra yine bize getirdim sabaha karşı iki gün üst üste nefes alamıyorum kötüyum dedi tekear götürdüj kalp yetmezliği çıktı acil yoğun bakım şubattan beri annem sayısız yoğun bakım da yattı iki anjiyo oldu bize acil karar verin anjiyo olmazsa heran ölür olursa da böbrek yetmezliği çıkabilir annemabim kız kardeşim ortak karar anjiyo dedik başarılı başarısız dedi geri ondan sonra geçici bir kerelik diyaliz yaptlr gerek yokmuş dediler şubattan beri hep hastahandydk başka şehire de götürdük orada da baktırdık vefat etmeden 6 gün önce kendi ellerimle taburcu ettik sonra ki gün halim yok dedi e günü kız kardeşim hastaneye götürdü tansiyonu çok düşük denildi ilaç verilmiş bu sefer fırlamış emar tomografi cekememisler acil başka hastaneye sevk edildi orada da nabız oksijen alamamışle halbuki iyiydi annem birden kötü oldu kardeşim kuzenlerimle konuşmuş sonra fenalaşmis acil entübe demişler onu da yaptılar kalbi durmuş yarım saat kalp masajı yapmışlar oradan başka hastaneye sevk etmişler aksilik o zmn şehir dışına çıkmıştım aynı günün akşam üzeri geldim koşa koşa gittim hastaneye annem çok kötüydü baygın bitkin tüp takıli elimi tutu hiç bırakmadı beni kaldır dedi kaç defa anldm hemşire izin vermedi ben kaldiramayinca kafasını salladı gözlerini anne ben geldim dedikçe açıp geri kapattı kaç defa elimden tutup kalkmaya çalıştı ama izin vermediler eve geldim geri sabah7 de merkez kodlu numara arıyor hastahane açamadım birdaha aradı annenizin kalbî durdu 20 dksr kalp masajı yapıyoruz yarım saate gelin ddle aramız bir saat akrabkarma kız kardeşime dedim gittik bemannem iyi olur dedim düzelir dedim gittimki ne gideyim o cenaze arabası gelmiş diyo saçmalama diyorum sus annem yaşıyor diyorum annemi gösterdiler oy cenaze arabası ile gasilhane ye geldik son kez annemi öptüm sarıldım konuştum elini tuttum son kez yıkadım onu ben annemi günde bin kere arardm yanimdayken sarılıp öperdim şimdi bu acıya nasil dayanayim ki ana yok baba yok kimsesiz kaldım