Kızlar detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Kızlar detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,938 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba detaylı ultrason için yardımcı olabilecek varmı ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum bi türlü randevu bulamadım devlete şuan da maddi imkanım yok özele gidebilmek için faturalar ve kira ilaçlarım yani vitaminlerim derken hepsi ust üste geldi ne yapabilirim sizce ???

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba detaylı ultrason için yardımcı olabilecek varmı ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum bi türlü randevu bulamadım devlete şuan da maddi imkanım yok özele gidebilmek için faturalar ve kira ilaçlarım yani vitaminlerim derken hepsi ust üste geldi ne yapabilirim sizce ???
Doktorunuza danışsanız bulamıyorum diye belki o yardımcı olur aslında bütün annelerin yaptırması lazım neden randevu için sıkıntı çıkarıyorlarki ☹️ yazık günah zaten geçim derdi aldı başını gitti

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Devlet hastanesi perinatoloji için kayıt açması gerekiyor.Yoksa randevular açılmıyor.Eğer açtılarsa sürekli kontrol et yada MHRS den talep oluştur.Mesaj gelir gelmez hemen girip alman lazım.Genelde cuma günü açılıyo sistem

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Devlet hastanesi perinatoloji için kayıt açması gerekiyor.Yoksa randevular açılmıyor.Eğer açtılarsa sürekli kontrol et yada MHRS den talep oluştur.Mesaj gelir gelmez hemen girip alman lazım.Genelde cuma günü açılıyo sistem
Tamam teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

182 yi arıyormusun
Evet ama yok
182 yi arıyormusun

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Ultrasonu yaptirmak zorunda degilsiniz.. ama internetten ayrintili ultrason yapan yerler var gecen sene yanlis hatirlamiyorsam 200 tl ye yapiyorlardi.. bu gibi kisilere telefon ederek bilgi alabilirsiniz..

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Biliyorum zaten ama şuan maddi imkanım yok diye belirttim zaten
Aldirmayi dusunuyorsaniz bir sekilde yaptirip durumun ne olduguna bakip sonuca varabilirsiniz onun haricinde zaten doktorunuz her kontrolunuzde gosteriyor ve soyluyor.. maddi durumunuz yoksa devlettede yer bulamiyorsaniz yaptirmazsiniz o zaman.

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Aldirmayi dusunuyorsaniz bir sekilde yaptirip durumun ne olduguna bakip sonuca varabilirsiniz onun haricinde zaten doktorunuz her kontrolunuzde gosteriyor ve soyluyor.. maddi durumunuz yoksa devlettede yer bulamiyorsaniz yaptirmazsiniz o zaman.
Tövbe tövbe neden aldiriyim çocuğumu detayli ultrason için konu acmisim ben aldırmak mı yazıyo cumlemde

Tüm sayfalar yüklendi.