İlk oğlumda bndede oyleydi eni sonunda sezeryan oldum 42.haftamda şimdi ise kızım olcak insallh bundada sezeryan tabi ama belli olmaz bebeğiniz erkek ise geç doğabilir
İlk oğlumda bndede oyleydi eni sonunda sezeryan oldum 42.haftamda şimdi ise kızım olcak insallh bundada sezeryan tabi ama belli olmaz bebeğiniz erkek ise geç doğabilir
[/Qcok korkuyorum dogumdan
Hic yok canm ya bir kızımı 39 +4
ikincisini 40 haftda dogurdum ama bunda bekliyom
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cok sabirsizlaniyorum esim isinden dolayi yurtdisina cikicak erteledi 15 e kadar biletini tahmini dogum tarihi 13 eylul olurmu acaba burdaki tarih dogrumu
Cok sabirsizlaniyorum esim isinden dolayi yurtdisina cikicak erteledi 15 e kadar biletini tahmini dogum tarihi 13 eylul olurmu acaba burdaki tarih dogrumu
Hurmanın açılmaya değilde sancıyla etkisi çok canım açılmanın hızlı olması suyunun gelmesi ve sancının sık aralıklarla gelmesine bağlı ben ilk yatış yaptığımda 3 dk bir sancım geliyordu açılmam 3 cm idi sonra Bi anda suyum geldi 2 saat sürmeden 10 cm yi buldu açılma