Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım sadece ağrı kesici olarak parol kullanabilirsin. Oda dayanamiycak durumdaysan. Adet için karın ısıtıcı var yapıştırıyorsun hareket ettikçe sen ısınıyor agriyida kesiyor onu bı dene istersen
Dene canımm eğer müsaiy isen ayaklarını da sıcak suya koyabilirsin buda doktor önerisi ayakladın sıcak suda beklettiğin zaöam da ağrıyı kesiyor ben hepsini yapıyorum ağrı olduğu zaman gerçi nerdeyse 17 aydır regl olmadığım için o ağrı nasıl bir şey unuttum
Dene canımm eğer müsaiy isen ayaklarını da sıcak suya koyabilirsin buda doktor önerisi ayakladın sıcak suda beklettiğin zaöam da ağrıyı kesiyor ben hepsini yapıyorum ağrı olduğu zaman gerçi nerdeyse 17 aydır regl olmadığım için o ağrı nasıl bir şey unuttum