Kizlar haydi gelin (SOHBET) edelim🙈🙈🙈💜💜💜

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Kizlar haydi gelin (SOHBET) edelim🙈🙈🙈💜💜💜 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,949 kez görüntülenmiş, 169 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kizlar haydi gelin (SOHBET) edelim🙈🙈🙈💜💜💜
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Cok geçmiş olsun @Asena.ase bacim, bir naneli limonlu ılık su ic hemen, ilerlemesin bari. Simdiki salgin da o sanirim, benim cocugumda bayramda hastalandi bal hala hafif var hastalik
Teşekkür ederim bitnem ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben öyle kolay kolay hastalanmaz idim noldu Anlamadim

Yaptım kuzum ama boğazlarımdan icemiyorum suan😔😔😔

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank

Yaptım kuzum ama boğazlarımdan icemiyorum suan😔😔😔
Zorla biraz, baska turlu hafiflemez

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Abilik yaptir cocuguna, bak sen abi okdun, kardesine ornek olacaksin, kardesini sevmen gerek tarzi konusursan belki bi agirlik gelir cocuguna biraz da olsa

Canım konusmuyomuyum zannediyorsun daha laf ağzımda iken yapıştırıyor tokatı 🥴🥴çok değişti bı anda ya iki yaş sendromu dedikleri bu olsa gerek her dediğini yaptırmak istiyo ve çok hırçın 🤦

Deme oyle deme, isyana girer Allah muhafaza. Allah dunyadaki cenneti sana nasip etmis, bikma annesi, cennet kolay kazanilir mi hic ☺️ Rabbime şükürler olsun evlatlarımız var 😍 agri kesici falan alsan iyi olur, biraz rahatlatir seni
Tabiki şükrediyorum canım çok şükür ki var Allah nasip etmiş 🥺ama işte bende robot deilim ki benimde dinlenmeye uykuya ihtiyacım var🙄ikiside hasta bende hastayım bı de oğlumun bu tripleri haliyle yoruldum 🤦

Akşam uyuya kalmışım oğlumu sallarken 🥴modum aşırı düşük kötüyüm ya🥴

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank

Tabiki şükrediyorum canım çok şükür ki var Allah nasip etmiş 🥺ama işte bende robot deilim ki benimde dinlenmeye uykuya ihtiyacım var🙄ikiside hasta bende hastayım bı de oğlumun bu tripleri haliyle yoruldum 🤦

Akşam uyuya kalmışım oğlumu sallarken 🥴modum aşırı düşük kötüyüm ya🥴
Bi saglam kahvalti yapip balli limonlu ilik su ic, iyi gelecektir inşallah ☺️ zor bir durum ama bugunler de güzel, öyle dusunmeye calis. Cocuklarin ufacik uykularinda uyumasan bile dinlenmeye çalış. Cabuk toparlarsin inşallah 🤲

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Nerdesiniz nerelerdeniz gene sessizlik çöktü buralara🙄

@Yahyanın annesi 🌼🌼 @nilaycan @Beyza🌸🌸 @Mariya🌼 @Naziko @Rukiye27 @Alyaa🌷🌷 @Zeynep23 @Azranurun annesi @Gamze Hümeyra @Hülya12 @ daha birkez yazamadigim.annelerim anne adaylarım nerdesiniz gelin buraya
Burdayım canım günaydın 🥰 nasılsın

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Zorla biraz, baska turlu hafiflemez
Deneyim kuzum

Bi saglam kahvalti yapip balli limonlu ilik su ic, iyi gelecektir inşallah ☺️ zor bir durum ama bugunler de güzel, öyle dusunmeye calis. Cocuklarin ufacik uykularinda uyumasan bile dinlenmeye çalış. Cabuk toparlarsin inşallah 🤲
💞

💞
Burdayım canım günaydın 🥰 nasılsın
Kuzummmm Napiyosun birtabem günaydın

Tüm sayfalar yüklendi.