Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim ailedede eşimin dayısı öldü ertesi gün de oğlu oldu 21 yaşında yeni askerden gelmiş çocuk yatakta uyur uzanmış halde ceseti çıkarmışlar ayriyeten bir ailemizde 11 kişilik hepsi ölmüş yakın akraba oda mahvoldum üzüntüden insanın elinden birşey gelmemesi çok kötü çaresizlik kadar kötü bir şey yok
Bizim ailedede eşimin dayısı öldü ertesi gün de oğlu oldu 21 yaşında yeni askerden gelmiş çocuk yatakta uyur uzanmış halde ceseti çıkarmışlar ayriyeten bir ailemizde 11 kişilik hepsi ölmüş yakın akraba oda mahvoldum üzüntüden insanın elinden birşey gelmemesi çok kötü çaresizlik kadar kötü bir şey yok
Allah'ım bu günleri bir daha yaşatmasın inşallah
Ben onu unutmuşum zaten hamile olduğumu falan zaten 4 haftalık galiba sürekli uykum var ama uyumuyorum geceleri asla korkumdan