Sorum var Kızlar indirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep41 tarafından oluşturulan Kızlar indirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 721 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar indirim
Konbuyu başlatan Zeynep41
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bedia demir

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Normalde devetlemi gidoyon cnm ben hiç gitmedim develere biz burda hiç iyi değil develet hastanesi Yanı Urfa'da kadınları azarlıyor la sürekli Özel gidiyorum
Bende burda devlete gitmiyorum ama eşim polis memuru olduğu için askeriye hastanesi vsr orda kadın doğum var şansıma yeni geldi çok ilgili özeli aratmıyor ona gidiyorum ellerinde fazla makina olmadığı için detaylı yapamıyorlar bende bundan dolayı özele gidicem

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
Bende burda devlete gitmiyorum ama eşim polis memuru olduğu için askeriye hastanesi vsr orda kadın doğum var şansıma yeni geldi çok ilgili özeli aratmıyor ona gidiyorum ellerinde fazla makina olmadığı için detaylı yapamıyorlar bende bundan dolayı özele gidicem
He anladim cnm bizim burda develet çok sanki babaların hatırına bakıyormuş gibi davranıyorlar hele ebeler var ya doğuma giden kadın bir dovmedikleri kalıyor

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadarlık indirim var canım kaç TL den başlıyor mesela
3 aylık takım aldım 80 tl ye fiyatta 50 60 tl indirim yaptığı oluyor kalitesi çok güzel
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

He anladim cnm bizim burda develet çok sanki babaların hatırına bakıyormuş gibi davranıyorlar hele ebeler var ya doğuma giden kadın bir dovmedikleri kalıyor
İşte ya burası da öyle dr 3 dk da muane ediyor çıkarıyor Allah böyle ebelerin eline düşürmesin o yüzden doğumumda özelde olacak

İşte ya burası da öyle dr 3 dk da muane ediyor çıkarıyor Allah böyle ebelerin eline düşürmesin o yüzden doğumumda özelde olacak

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık takım aldım 80 tl ye fiyatta 50 60 tl indirim yaptığı oluyor kalitesi çok güzel

Amin cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar