Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belinin altına vuruyorsa siyatik olabilir böyle damar çekiyor gibi olur bende oluyordu çok yorulunca, idrar da normal herkes yaşıyor hatta bazen altıma yapacam der koşa koşa gidersin çıkmaz bile ama sertlik vesaire diyorsun onları bilemem
Hayırlı akşamlar kızlar bgun tam 28+6 olduk ama anlam veremediğim bir agrım var sag bacağıma kram girip bel ve kasık agrım var oğlum da çok hareketli ve karnım baya sert sürekli idrar sorunum da var son bir saattir bu durumdayım ondan önce hiçbir sorunum yoktu ama şuan bu durumdayım sizce normal mi ne yapmalıyım kızlar bi yardımcı olur msnuz
Ben kızımda bu hafta da aynı ağrılar ile bekledim sonra söylemesi ayıp istifra ettim baya kötü oldum ve tabi ağrılarım da şiddetini arttırdı ve erken doğum başlangıcı oldu
Ben kızımda bu hafta da aynı ağrılar ile bekledim sonra söylemesi ayıp istifra ettim baya kötü oldum ve tabi ağrılarım da şiddetini arttırdı ve erken doğum başlangıcı oldu