Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sağol canım benim Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versin inşaAllah evet ya annelik ömür boyu böyle işte hamilelikte ayrı doğduktan sonra ayrı büyüdükten sonra zaten apayrı annem geçen gün diyor seni evlendirdikten sonra anne olmak daha zor oldu önce gözümün önündeydin şimdiyse hep aklımda 🥹 ben ilk çocuğum her şeyin ilkini bende yaşadılar bu duygu da dahil oldu şimdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen napalım bana bala sür ver kesin tutar dediler Allah'tan dinlemedim önermiyor doktor
Hepsi zor benkusum.hepsi de aynısını annmede diyor yaa kıyamam Allah onlara da uzun ömür versin kuzum ilkler başka oluyor bizim içinde bebek içinde bebek zor oluyor bilgisiz olduğumuz için tek çocuğun iyi olsun da o herşeye bedel ya
Çok sağol canım benim Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versin inşaAllah evet ya annelik ömür boyu böyle işte hamilelikte ayrı doğduktan sonra ayrı büyüdükten sonra zaten apayrı annem geçen gün diyor seni evlendirdikten sonra anne olmak daha zor oldu önce gözümün önündeydin şimdiyse hep aklımda 🥹 ben ilk çocuğum her şeyin ilkini bende yaşadılar bu duygu da dahil oldu şimdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen napalım bana bala sür ver kesin tutar dediler Allah'tan dinlemedim önermiyor doktor