Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar kararımı verdim en iyisi böyle yapayım sizce
Benim bildiğim doğum başladığı zaman acilden alıyorlar kuzum. Sezeryan günü almak için randevu gerekli olabilir yinede hastanedeki danışmaya sorabilirsin
sezeryanla ise gün alman lazım ablamda 3 gun once sezeryanla doğum yaptı oda bir hafta once acile gitti 38 haftalık ti o zaman 39 haftaya gun verdiler ama ben de 1 ay önce yeni doğum yaptım beni acilden direk yatış yaptılar doguma aldılar benim normal doğum oldu
Canım artik her hafta nst için gitmiyomusun doktora 30 haftadan sonra randevu almadim ben doktorun verdigi kağıtla giriş yaptırıp geçiyorum. Bence sabah erkenden hastaneye git doktorla direk görüş randevun olsun olmasin mhrsden randevu bekleyene kadar dogum yaparsin
Doktor dedi acile gide bilirsin 38 olsa dünden beri bebek hareketi yok şimdi az oldu ama taş gibi oldu niye sizce yürüdüm diye mi dün yoksa yeri dar oldu diye mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doktor dedi acile gide bilirsin 38 olsa dünden beri bebek hareketi yok şimdi az oldu ama taş gibi oldu niye sizce yürüdüm diye mi dün yoksa yeri dar oldu diye mi
Ama doktor dedi 38 olursa randevu almadan gelebilirsin acile direk