Kızlar kararımı verdim en iyisi böyle yapayım sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar kararımı verdim en iyisi böyle yapayım sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,443 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kararımı verdim en iyisi böyle yapayım sizce
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül çetin

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Çarşamba günü 38 haftalık oluyorum gün almak için direk acile gitsem olur mu randevu almaya gerek var mı.
Adı üstünde aci gün almak için dandevu alman gerekir normal doğum için acilden alıyorlarda bunu bilemedim hastaneyi arayıp sorsan

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Çarşamba günü 38 haftalık oluyorum gün almak için direk acile gitsem olur mu randevu almaya gerek var mı.
sezeryanla ise gün alman lazım ablamda 3 gun once sezeryanla doğum yaptı oda bir hafta once acile gitti 38 haftalık ti o zaman 39 haftaya gun verdiler ama ben de 1 ay önce yeni doğum yaptım beni acilden direk yatış yaptılar doguma aldılar benim normal doğum oldu

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Canım artik her hafta nst için gitmiyomusun doktora 30 haftadan sonra randevu almadim ben doktorun verdigi kağıtla giriş yaptırıp geçiyorum. Bence sabah erkenden hastaneye git doktorla direk görüş randevun olsun olmasin mhrsden randevu bekleyene kadar dogum yaparsin

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Bence randevu al canım öyle olmaz bence ya
Ama doktor dedi 38 olursa randevu almadan gelebilirsin acile direk
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Adı üstünde aci gün almak için dandevu alman gerekir normal doğum için acilden alıyorlarda bunu bilemedim hastaneyi arayıp sorsan
Doktor dedi acile gide bilirsin 38 olsa dünden beri bebek hareketi yok şimdi az oldu ama taş gibi oldu niye sizce yürüdüm diye mi dün yoksa yeri dar oldu diye mi

Doktor dedi acile gide bilirsin 38 olsa dünden beri bebek hareketi yok şimdi az oldu ama taş gibi oldu niye sizce yürüdüm diye mi dün yoksa yeri dar oldu diye mi

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Ama doktor dedi 38 olursa randevu almadan gelebilirsin acile direk

Canım artık randevusuzda alıyorlar zaten sen git acile önce olmaz derlerse doktora gidersin doğuma az kalmış kasılmada olabilir canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar