Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen 🤒😷🤕🥺
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 22 Ekim 2022 #1 Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 22 Ekim 2022 #2 Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun kıyamam ben balımaaa
Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun kıyamam ben balımaaa
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 22 Ekim 2022 #3 Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah
Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,989 22 Ekim 2022 #4 Çok geçmiş olsun birtanem Rabbim sifalar versin
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 22 Ekim 2022 #5 Demetdemet' Alıntı: Çok geçmiş olsun kıyamam ben balımaaa Genişletmek için tıkla ... Sağol kuzum benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim balim vallha şuan tüm vücut ağrıyorlar halsizlik var her yerim kırılıyor resmen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim balim vallha şuan tüm vücut ağrıyorlar halsizlik var her yerim kırılıyor resmen Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Çok geçmiş olsun birtanem Rabbim sifalar versin Genişletmek için tıkla ... Sagoll bebeğim aminnn
Demetdemet' Alıntı: Çok geçmiş olsun kıyamam ben balımaaa Genişletmek için tıkla ... Sağol kuzum benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim balim vallha şuan tüm vücut ağrıyorlar halsizlik var her yerim kırılıyor resmen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim balim vallha şuan tüm vücut ağrıyorlar halsizlik var her yerim kırılıyor resmen Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Çok geçmiş olsun birtanem Rabbim sifalar versin Genişletmek için tıkla ... Sagoll bebeğim aminnn
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 22 Ekim 2022 #6 Asena.ase' Alıntı: Sağol kuzum benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ekim 2022 Teşekkür ederim balim vallha şuan tüm vücut ağrıyorlar halsizlik var her yerim kırılıyor resmen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ekim 2022 Teşekkür ederim balim vallha şuan tüm vücut ağrıyorlar halsizlik var her yerim kırılıyor resmen Sagoll bebeğim aminnn Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Asena.ase' Alıntı: Sağol kuzum benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ekim 2022 Teşekkür ederim balim vallha şuan tüm vücut ağrıyorlar halsizlik var her yerim kırılıyor resmen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ekim 2022 Teşekkür ederim balim vallha şuan tüm vücut ağrıyorlar halsizlik var her yerim kırılıyor resmen Sagoll bebeğim aminnn Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 23 Ekim 2022 #7 Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Çok.gecmis olsun kuzum
Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Çok.gecmis olsun kuzum
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 23 Ekim 2022 #8 Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Bol su iç c vitamini al canım bağışıklığın güçlensin.
Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Bol su iç c vitamini al canım bağışıklığın güçlensin.
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 23 Ekim 2022 #9 Ayse3453' Alıntı: Çok.gecmis olsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım❤ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Bol su iç c vitamini al canım bağışıklığın güçlensin. Genişletmek için tıkla ... Aslında tüketiyorum ama noldu anlamadim
Ayse3453' Alıntı: Çok.gecmis olsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım❤ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Bol su iç c vitamini al canım bağışıklığın güçlensin. Genişletmek için tıkla ... Aslında tüketiyorum ama noldu anlamadim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,408 Konum Kırklareli 23 Ekim 2022 #10 Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Ayy grip mi olacaksın kuzum
Asena.ase' Alıntı: Sanırım hasta olucam gözlerimin ici yanıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Ayy grip mi olacaksın kuzum