Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım bizde bugün 4 aylık olduk ebe sordu ek gıdaya başlamasını düşünüyormusun diye bende 6 ayına kadar düşünmüyorum dedim bu ay başlanabiliyormu diye sordum kilosu 5 800 gayet yeterli gerek yok 5.ayında çorbayla başlayabilirsin yoğurt verebilirsin ama şekerli şeyleri önce verirse çorbaları sebzeleri yemeyebilir
Canım bizde bugün 4 aylık olduk ebe sordu ek gıdaya başlamasını düşünüyormusun diye bende 6 ayına kadar düşünmüyorum dedim bu ay başlanabiliyormu diye sordum kilosu 5 800 gayet yeterli gerek yok 5.ayında çorbayla başlayabilirsin yoğurt verebilirsin ama şekerli şeyleri önce verirse çorbaları sebzeleri yemeyebilir
O zan benim oğlana hiç başlatmazdi sanırım ki ben ebey3 sorma gereğinde bulunmadin ek gıdaya bebeklerin alışması biraz zor oliyor hele de akılları tamamen yetti mi yemek ayrımı yapmasın ve beni zorlamasın diye çorbalara başladık henüz meyve vermeyi düşünmüyorum çünkü ebe inin de ddigi gibi sebze ve çorbayı yememesindej korkuyorum şimdilik 6 ayına kadar çorba ve yemek suları
Teşekkür ederim canım benim evet ondan daha tatlı ne olabilir ki
Kız bugün gidip gelip beni öpüyordu Allah'ım ya onu gerçekten yememek için kendimi zor tuttum öpmeyi de beceremiyordu ben sevince daha çok yapıyordu yüzümün her yeri salya oldu
Teşekkür ederim canım benim evet ondan daha tatlı ne olabilir ki
Kız bugün gidip gelip beni öpüyordu Allah'ım ya onu gerçekten yememek için kendimi zor tuttum öpmeyi de beceremiyordu ben sevince daha çok yapıyordu yüzümün her yeri salya oldu
Teşekkür ederim teyzesi yaa öyle deme annesi oda inşallah emeklemeye başlayınca öğreniyor o zmn benimki sadece babasını öpüyor evde yoksa da akşama kadar onun fotoğraflarıyla dolaşıyor evde ve sürekli öpüp duruyor fotoğrafları bugün ne hikmetse beni öpesi geliyordu
Teşekkür ederim teyzesi yaa öyle deme annesi oda inşallah emeklemeye başlayınca öğreniyor o zmn benimki sadece babasını öpüyor evde yoksa da akşama kadar onun fotoğraflarıyla dolaşıyor evde ve sürekli öpüp duruyor fotoğrafları bugün ne hikmetse beni öpesi geliyordu
Hahaha bu yeni versiyonun erkek bebekleri de sorun var anneye düşkün olmaları lazım babaya değil Kayra da tam bir babacı @Mervercan hele bak Merve Ali de babaciymid