Sorum var " Kızlar konumuz mama "

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkraNur'annesi💕💕 tarafından oluşturulan \" Kızlar konumuz mama \" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 813 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı \" Kızlar konumuz mama \"
Konbuyu başlatan İkraNur'annesi💕💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar nasılsınız.canlar benim kızım iki buçuk aylık.nedense sütüm yetmiyor bu yüzden mama vermek istiyorum sizce.Aptamil mi yoksa SMA optipro, mu veriyim.
Bir dönem benimde sütüm azalmıştı biz 4 tane mama denedik hiç birini kabul etmedi içmedi mamaya para vereceğimize süt artıcı şeylere para verelim demiştik benim sütümü artırmaya çalışmıştık her mamayı kabul etmiyolar ikisinide dene 😘😍

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar nasılsınız.canlar benim kızım iki buçuk aylık.nedense sütüm yetmiyor bu yüzden mama vermek istiyorum sizce.Aptamil mi yoksa SMA optipro, mu veriyim.
Önce sütünü artırmak için birşeyler yap canım yine bebeğin doymuyorsa ona göre mamaya geç. Doktor kontrolünde kilosu az mı neden yetmediğini düşünüyorsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Önce sütünü artırmak için birşeyler yap canım yine bebeğin doymuyorsa ona göre mamaya geç. Doktor kontrolünde kilosu az mı neden yetmediğini düşünüyorsun
Katılıyorum. Kilosu az mı canım alması gerekenden az mı almış.

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Katılıyorum. Kilosu az mı canım alması gerekenden az mı almış.
Evet canım kilosu az
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki sütü artmak için ne yapmam gerek şimdiye kadar sütüm yetiyordu

Tüm sayfalar yüklendi.