Sorum var " Kızlar konumuz mama "

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkraNur'annesi💕💕 tarafından oluşturulan \" Kızlar konumuz mama \" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 813 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı \" Kızlar konumuz mama \"
Konbuyu başlatan İkraNur'annesi💕💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
B
Aptamil çok gaz yapıyo kuzum bilgin olsun yine tercih senin
[/QUO
Bende kararsız kaldım canım ikisininde deniycem hangisin severse artık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyiyim kuzum bende Bayadir yoksun 🥰🥰🥰
Evet canım memleketime geldim pek telefona zaman ayıramiyorum köyün tadını çıkarıyorum 😃

İyiyim kuzum bende Bayadir yoksun 🥰🥰🥰
Evet canım memleketime geldim pek telefona zaman ayıramiyorum köyün tadını çıkarıyorum 😃

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canım kilosu az

Peki sütü artmak için ne yapmam gerek şimdiye kadar sütüm yetiyordu
Bol su ii ve en önemlisi gece emzirmesş süt gece daha aktif bir şekilde oluluyor çünkğ gece emzirmesi nr kadar fazla yaparsan o kadar verimli süt üretimi yaparsın.

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Bol su ii ve en önemlisi gece emzirmesş süt gece daha aktif bir şekilde oluluyor çünkğ gece emzirmesi nr kadar fazla yaparsan o kadar verimli süt üretimi yaparsın.
Benim kız gece uyuyor ya saat 11 de uyuyor ta saat sabah 5 kadar bu satler içerisinde sadece bir kere emziriyorum

Selam kızlar nasılsınız.canlar benim kızım iki buçuk aylık.nedense sütüm yetmiyor bu yüzden mama vermek istiyorum sizce.Aptamil mi yoksa SMA optipro, mu veriyim.
Sma bizde aşırı kabızlık yaptı canım biz Aptamil kullandik denemeden bilemezsin canım her çocuğun bünyesi farklı oluyor mesela bı arkadaşımda Aptamil gaz yaptı sma kullandi bizde de sma aşırı kabızlık yaptı Aptamil kullandik

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim kız gece uyuyor ya saat 11 de uyuyor ta saat sabah 5 kadar bu satler içerisinde sadece bir kere emziriyorum
Canım gece aslında ayına göre uyanmsı lazım sen emin misin sütünün yetmediğine illa bebek doymadığı için kilo almamazlık yapmaz anlattığın kadro ile karno doymasa o kadar saat acıkmadan uyumaz. Bence bir doktora götürüp enfeksiyon vs var mı baktır. Enfeksiyon gibi çeşiltli şeylerde kilo almamasına neden olur bilgin olsun

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Bence haddim değil ama gece 2 3 saatte 1 emzirmelisin daha çok minnak yaa kıyamam
Estağfurullah canım galiba bundan. Sonra uyusada uyandırıp emziricem

Canım gece aslında ayına göre uyanmsı lazım sen emin misin sütünün yetmediğine illa bebek doymadığı için kilo almamazlık yapmaz anlattığın kadro ile karno doymasa o kadar saat acıkmadan uyumaz. Bence bir doktora götürüp enfeksiyon vs var mı baktır. Enfeksiyon gibi çeşiltli şeylerde kilo almamasına neden olur bilgin olsun
Ya canım doktor bı sorun yok dedi ama şöyle soyliyim doktorda söyledi ben de esimde zayıf ve uzunuz .kizimda öyle boyuna göre kilosu az

Sma bizde aşırı kabızlık yaptı canım biz Aptamil kullandik denemeden bilemezsin canım her çocuğun bünyesi farklı oluyor mesela bı arkadaşımda Aptamil gaz yaptı sma kullandi bizde de sma aşırı kabızlık yaptı Aptamil kullandik
Bakicam canım mamlari deniycem hangisin severse artık onunla devam edicem

Son düzenleme:

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Estağfurullah canım galiba bundan. Sonra uyusada uyandırıp emziricem

Ya canım doktor bı sorun yok dedi ama şöyle soyliyim doktorda söyledi ben de esimde zayıf ve uzunuz .kizimda öyle boyuna göre kilosu az

Bakicam canım mamlari deniycem hangisin severse artık onunla devam edicem
İnşallah düzelir bir an önce alır kilo minnak yaramaz 😍

Tüm sayfalar yüklendi.