Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim annem son gebeliğinde bağlamıştı son gebeliği tehlikeli olduğu için sezeryan oldu ve evet annem sezeryan olduğu zaman bağlamıştı ama senin yaşın daha küçük bağlarlarmı bilmiyorum
Merhaba bende 29 yaşındayım geçen sene 3. Sezaryan doğumumu yaptım ve bağlattım kordonlarımı bana doktor da önermişti bağlatmamı 4. Sezaryan sıkıntılı olabilir demişti bende bağlatmak istiyordum bağlattım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba bende 29 yaşındayım geçen sene 3. Sezaryan doğumumu yaptım ve bağlattım kordonlarımı bana doktor da önermişti bağlatmamı 4. Sezaryan sıkıntılı olabilir demişti bende bağlatmak istiyordum bağlattım
Yapıyolar 28 yaşındaydım ben yaptı doktor yaptıran arkadaşlarımda var sen doktoruna söyle yapar doktor zaten sezaryan olacaksın o esnada yapar bende doğum anında yaptırdım
Yapıyolar 28 yaşındaydım ben yaptı doktor yaptıran arkadaşlarımda var sen doktoruna söyle yapar doktor zaten sezaryan olacaksın o esnada yapar bende doğum anında yaptırdım
Canım bazı yerler 30 yaş sınırı istiyor bazı yerler de üc çocuk şartı koyuyor malesef sezeryan doğum esnasında baglayabiliyorlar ama yaştan dolayı yapmayabilirler hastaneye konusman gerek