Kızlar korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gule30 tarafından oluşturulan Kızlar korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 774 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar korkuyorum
Konbuyu başlatan Gule30
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu aralar etrafımda kim gebe kalıyorsa ya düşük yapıyor . Amca kızım yengem görümcem yani dahası da var . Bende gebeyim son adetim 12 ocakti sağlık ocağında kan verdim gebesin dedi . Ama ben kadın doğuma hiç gitmedim yani gitmeye korkuyorum evde yememe içmeme çok dikkat ediyorum . Sizce ben ne yapayım gitsem mi doktora yada daha ne kadar beklesem

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu aralar etrafımda kim gebe kalıyorsa ya düşük yapıyor . Amca kızım yengem görümcem yani dahası da var . Bende gebeyim son adetim 12 ocakti sağlık ocağında kan verdim gebesin dedi . Ama ben kadın doğuma hiç gitmedim yani gitmeye korkuyorum evde yememe içmeme çok dikkat ediyorum . Sizce ben ne yapayım gitsem mi doktora yada daha ne kadar beklesem
Canım sen git doktoruna düştüğün doktor yaptırmıyor ki en azından gerekli ilaçları kullanırsın ayrıca stres gebelikte çok tehlikeli iyi düşün iyi olsun kııız evrene pozitif enerji yolla😘😘😘😘😘😘😗😘

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Canım doktora gitmen gerekir. Düşük tehliken varsa doktor seni uyarıp ilaç yazabilir lakin gitmezsen bunları bilemezsin

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Canım doktora gitmen gerekir. Düşük tehliken varsa doktor seni uyarıp ilaç yazabilir lakin gitmezsen bunları bilemezsin
Canim sağlık ocağında ki doktor da bana demişti 10 güne kadar bekle yine ben kanına bakacam değerin en az bin olunca doktora git hem direk kese ve kalp atışı o vakte kadar olabilir demişti tarih olarak 25 Şubatta gel dedi ne yapsam dinlesem mi

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Son adet tarihine göre bebek şuan 4 haftalık falan kuzum kese bin küsürken görünüyor evet. Doktorunu dinle bu ara kendine çok dikkat et ve bol bol dinlen ♥️
Canim sağlık ocağında ki doktor da bana demişti 10 güne kadar bekle yine ben kanına bakacam değerin en az bin olunca doktora git hem direk kese ve kalp atışı o vakte kadar olabilir demişti tarih olarak 25 Şubatta gel dedi ne yapsam dinlesem mi

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Yeme içmenin düşükle hiçbir alakası yok ki.
Tutunacak bebek illaki tutunuyor, sağlıksız gebelik ne yaparsanız yapın düşüyor.

Tüm sayfalar yüklendi.