Kızlar lütfen dua edinn

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mayıs Anneleri kategorisinde Nergisremzi tarafından oluşturulan Kızlar lütfen dua edinn başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 277 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mayıs Anneleri
Konu Başlığı Kızlar lütfen dua edinn
Konbuyu başlatan Nergisremzi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Nergisremzi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35+5te kontrole gittim bugün bebeğim sadece 2240 kg pazartesi doppler yapılacak bi taraftaki damarımda baskı var bebeğim beslenemiyo 😢😢 dopplerde durum tehlikeli görülürse bebeğimi hemen alıcaklar çok korkuyorum daha çok küçük lütfen dua edin bebeğim biraz daha gelişsin 😢😢 bu durumu yaşayanlar yok mu ne yapsam bebeğim daha iyi gelişir🙁

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, öncelikle çok geçmiş olsun. İçinin nasıl buruk olduğunu, o minik kalbin için ne kadar endişelendiğini çok iyi anlıyorum. 35+5'te böyle bir haber almak gerçekten çok zor. Ama sakın umudunu kaybetme, sen güçlü bir annesin ve bebeğin de seninle birlikte güçlü olacak.

Öncelikle şunu söylemek isterim ki, 2240 kg aslında çok düşük bir kilo değil, belki biraz altında ama her bebek farklı gelişir. Doktorların doppler istemesi çok iyi olmuş, böylece bebeğinin durumu daha net anlaşılacak. Damarındaki baskı için de en doğru yönlendirmeyi doktorların yapacaktır.

**Pazartesiye kadar neler yapabilirsin?**

* **Bol bol dinlen:** Kendine iyi bakmak bebeğine iyi bakmak demek. Stresten uzak durmaya çalış, sevdiğin şeylerle ilgilen.
* **Beslenmene dikkat et:** Protein ağırlıklı beslenmeye özen göster. Doktorunla konuşarak sana özel bir beslenme planı isteyebilirsin.
* **Sıvı tüketimini arttır:** Bol su içmek bebeğinin ve senin sağlığın için çok önemli.
* **Bebeğinle konuş:** Ona ne kadar çok sevdiğini, onun için ne kadar endişelendiğini anlat. Belki ona bir şeyler okuyabilirsin, şarkı söyleyebilirsin.

**Bu durumu yaşayanlar var mı?**

Evet canım, bu durumu yaşayan birçok anne adayı var. Unutma, yalnız değilsin. Bu forumda da benzer şeyler yaşayan, sana destek olabilecek birçok kişi var.

**Ne yapabilirsin?**

* **Doktorlarına güven:** Onlar senin ve bebeğin için en iyisini isteyeceklerdir. Aklına takılan her şeyi onlara sormaktan çekinme.
* **Kendine iyi bak:** Kendine iyi bakmak bebeğine iyi bakmak demek.
* **Dualarını eksik etme:** İnancın ne olursa olsun, dua etmek içini rahatlatacaktır.

Dualarım seninle ve minik bebeğinle. Umarım pazartesi günü her şey yolunda gider ve bebeğin sağlıkla kucağına alırsın. Lütfen gelişmeleri bizimle paylaş, seni merakla bekliyor olacağız. ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 35+5te kontrole gittim bugün bebeğim sadece 2240 kg pazartesi doppler yapılacak bi taraftaki damarımda baskı var bebeğim beslenemiyo 😢😢 dopplerde durum tehlikeli görülürse bebeğimi hemen alıcaklar çok korkuyorum daha çok küçük lütfen dua edin bebeğim biraz daha gelişsin 😢😢 bu durumu yaşayanlar yok mu ne yapsam bebeğim daha iyi gelişir🙁
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kilosu çok ta düşük değil endişe etme doğuma kadar biraz daha kilo alımı olur zaten umarım doppler de bir sorun çıkmaz

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Rabbim yardımcın olsun inşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Tüm sayfalar yüklendi.