Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKızlar müsaitseniz bir bakar msnız aynı durumu yaşayan var mı
Hayır bende ağrılar asla açılma yapmadı kuzum işte bende ona şaşırıyordum kayra da sadece 3 saat çektiğim rahim ağrısından bile açılma olmuştu bunda gram bşr şey olmadı ama gebelik zor geçti
Sagl cnm şuan 27+4 oldum ama aşağı bastırıyor dedi doktorumuz bakalım nasıl olacak ben de bide panik var o yüzden hemen üzülüyorum strese giriyorum cnn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynı durum cnm şuan bebeğin kafası rahimde baskı yapıyormuş agrım var ama nst de sancı yok bende şaşırıyorum risk varsa yatışta önermedi ilaç ve igne verdi cnm hafta da iki gün vurul iğneyi dedi dikkat et dedi Peki sende Herhangi bir sorun oldu mu ağrılardan açılım falan yaptı mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynı durum cnm şuan bebeğin kafası rahimde baskı yapıyormuş agrım var ama nst de sancı yok bende şaşırıyorum risk varsa yatışta önermedi ilaç ve igne verdi cnm hafta da iki gün vurul iğneyi dedi dikkat et dedi Peki sende Herhangi bir sorun oldu mu ağrılardan açılım falan yaptı mı