Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar nasılsınız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 493458" data-attributes="member: 3155"><p>Öncelikle Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim . Ve bu durum kişiden kişiye göre değişir. Ve senin hareket etmene de bağlı bir olay . Doğumdan sonra ben ameliyat oldum yatayım dersen 1 ayda kendine gelemezsin. Ben de sezaryen oldum doğumdan 2 saat sonra ayağa kalkıp her işimi kendim gördüm ondan sonra annem bana yat dese dahi yatmadım hoş oğlumun hastalığı yüzünden yatmaya zamanım Da olmadı ha şikayetçi miyim asla. Doğumdan sonra bol bol yürüyüş ve bol su ile kendini daha hızlı toparlarsın . Ben Nisan gibi bir şey olmazsa ikinci sezaryanı olacağım . Yine aynı şekilde yapmayı düşünüyorum hem hızlı kilo verirsin hemfe hızlı toparlanırsın. Birde acı eşiği çok önemli benim acı eşiğim çok yüksekti neredeyse o ağrıyı hissetmiyordum bile.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 493458, member: 3155"] Öncelikle Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim . Ve bu durum kişiden kişiye göre değişir. Ve senin hareket etmene de bağlı bir olay . Doğumdan sonra ben ameliyat oldum yatayım dersen 1 ayda kendine gelemezsin. Ben de sezaryen oldum doğumdan 2 saat sonra ayağa kalkıp her işimi kendim gördüm ondan sonra annem bana yat dese dahi yatmadım hoş oğlumun hastalığı yüzünden yatmaya zamanım Da olmadı ha şikayetçi miyim asla. Doğumdan sonra bol bol yürüyüş ve bol su ile kendini daha hızlı toparlarsın . Ben Nisan gibi bir şey olmazsa ikinci sezaryanı olacağım . Yine aynı şekilde yapmayı düşünüyorum hem hızlı kilo verirsin hemfe hızlı toparlanırsın. Birde acı eşiği çok önemli benim acı eşiğim çok yüksekti neredeyse o ağrıyı hissetmiyordum bile. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar nasılsınız?