Kızlar neredesiniz sesınız cıkmıyor eskısı kadar güzel degıl buralar hıc kımse gelmiyor buralara

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Zümree 👸 tarafından oluşturulan Kızlar neredesiniz sesınız cıkmıyor eskısı kadar güzel degıl buralar hıc kımse gelmiyor buralara başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 709 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar neredesiniz sesınız cıkmıyor eskısı kadar güzel degıl buralar hıc kımse gelmiyor buralara
Konbuyu başlatan Zümree 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Ben çalışıyordum ama bırakmak zorunda kaldım çocuk emiyordu şimdi de kreş yaşını bekliyorum mecbur annem babam yaşlı.Anlaşmalıyı başta kabul etti büyük ihtimalle “birileri” fişfikliyor sonradan çekişmeliye döndü şimdi de kimden akıl alıyorsa garip garip şeyler yapıyor hakimin gözünü boyamak için.Kim hakkıma göz dikiyorsa misli misli çıksın ondan, benim hakkımı yiyen iftira atanlara ilahi adalet tecelli eder de benim şu muhtaç halimden beter olur bana da görmek nasip olur inşAllah 🤲 İnan bana çok doluyum.Bana dua edin de hayırlısıyla şunlarla başa çıkabileyim kızımla kendimi kurtarayım bu yalan dolan tuzaklardan 😔
Ben bir kadın olarak kadınların her zaman yanındayım sana çok dua ederim keşke elimden başka bireylerde gelseydi InsAllah bu zor sancılı süreci atlatırsın çok güzel çok mutlu bir hayatın olur kizinla InsAllah

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben bir kadın olarak kadınların her zaman yanındayım sana çok dua ederim keşke elimden başka bireylerde gelseydi InsAllah bu zor sancılı süreci atlatırsın çok güzel çok mutlu bir hayatın olur kizinla InsAllah
Allah razı olsun canım ayakbağı olmasınlar bana yetecek de işte kızımla mutluyum ben 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.