Kizlar nişan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kizlar nişan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,138 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar nişan
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🥰

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kizlar dun post acmişdim sanki suyum.geliyo bugun kanli leke geldi cok az hemen dr getdim doktorumnan olsa yine gelme diyodu amma gitdim bakdi nişanin gelmiş dedi nts eledi sancim yokdu 5 gun vakit koydu 5 gun erzinde suyun ya sancin artig dogumin baslamis olacag dedi

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar dun post acmişdim sanki suyum.geliyo bugun kanli leke geldi cok az hemen dr getdim doktorumnan olsa yine gelme diyodu amma gitdim bakdi nişanin gelmiş dedi nts eledi sancim yokdu 5 gun vakit koydu 5 gun erzinde suyun ya sancin artig dogumin baslamis olacag dedi
Ayy heyecanlandim qorxma yaxwi olacaq inwallah hekim uzi etdi? Niwan evveldende gele biler menim qohumum ele oldu niwan geldi 3 gun sonra dogdu uzi etsin belke uwaqa bagarsaq dolanib altdan yoxladi nece sm acilma var?

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ayy heyecanlandim qorxma yaxwi olacaq inwallah hekim uzi etdi? Niwan evveldende gele biler menim qohumum ele oldu niwan geldi 3 gun sonra dogdu uzi etsin belke uwaqa bagarsaq dolanib altdan yoxladi nece sm acilma var?
He can nts eledi uzi eledi dedi normal dogus ucun hersey eladi dedi get gozle sancin suyun gelen kimi gel dedi heran gele biler 3 gune 5 gune ferq elemir

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Allah bir avazda kurtarsın canım Allah'ım hayırlı doğum nasip etsin inşallah bebek de sende sağlıkla evine dön inşallah 😘🥰🌹

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ya 😍 sen her an hazır ol cnm bence her an sancin baslayabilir sağlıkla gelsin bebegin

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Tüm sayfalar yüklendi.