Sorum var Kizlar niye uygulama bu kadar sesizzzz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep 73 tarafından oluşturulan Kizlar niye uygulama bu kadar sesizzzz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,663 kez görüntülenmiş, 104 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar niye uygulama bu kadar sesizzzz
Konbuyu başlatan Zeynep 73
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Sözde bnde diyetteyim 1 haftadır bugün gitti diyetim misafirim vardi 15 kiloyu nasil vericem ya
Valla yarın bizde misafirliğe gidiyoruz çaya inslaalh kaçırmam ya yeminle söz verdim kaç gündür 6 sonra hiç birşey yemiyorum iki öğün sabah kahvaltı akşam 6 o kdsr Haziran'da kuzenimin düğünü var istediğim bir elbise var onun için zayıflamam lazım 😀 ama bir yandannda nevsim kaçamak için zorluyor bende inat ediyorum bakalım kim kazanacak

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Valla yarın bizde misafirliğe gidiyoruz çaya inslaalh kaçırmam ya yeminle söz verdim kaç gündür 6 sonra hiç birşey yemiyorum iki öğün sabah kahvaltı akşam 6 o kdsr Haziran'da kuzenimin düğünü var istediğim bir elbise var onun için zayıflamam lazım 😀 ama bir yandannda nevsim kaçamak için zorluyor bende inat ediyorum bakalım kim kazanacak
Canim benimde kardeşimim düğünü var dedim biraz veriyim versem de zayıf göstermem de çok kilom var 😣ama birazda birazdir bnde senin gibi 2 öğün besleniyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vallaha aldım kuzum hahah 70 kilo olmuşum ben şok eski formuma donmek istiyorum kuzum ya 🤣🤣🤣 ama gorenler kilo yok diyor karından almışım🤣🤣🤣🤣🤭
70 de kilo mu hülyam😅

Tüm sayfalar yüklendi.