Sorum var Kizlar niye uygulama bu kadar sesizzzz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep 73 tarafından oluşturulan Kizlar niye uygulama bu kadar sesizzzz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,670 kez görüntülenmiş, 104 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar niye uygulama bu kadar sesizzzz
Konbuyu başlatan Zeynep 73
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ben 14 yaşında kapandım ailem karşıydı ama gece kapattım bakkala gittim dedim ki abiye abi ben kapandım o kadar sevinmiştiki unutamam çok ama çok istiyordum kapanmayı daha o yaşta 10 senedir kapalıyim.cok.sukur
Yaaa masallah kuzum ne güzel rabbim daim etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çay içiyorum gözlerimden uyku akıyor sen ne yapıyorsun canım nasılsınız kızlar bebişlerle günleriniz nasıl geçiyor havalar.duzelmedi bebeklerinizi hava almaya çıkarıyor musunuz ben çok istiyorum temiz bahar havası almasını 🌷
Arada Güneşli günlerde çıkıyoruz kuzum

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canim benimde kardeşimim düğünü var dedim biraz veriyim versem de zayıf göstermem de çok kilom var 😣ama birazda birazdir bnde senin gibi 2 öğün besleniyorum

70 de kilo mu hülyam😅
Zayıf gorunemeyiz ama en azından bir kaç kilo bile gitse korse falan derken azıcık daha güzel görünüruz 🥰 insallh başarırız

Zeynep 73

Kayıtlı Üye
rank
Benm eski kiloma düşmem hayalim eski kilom 47 😀 ama idael kilo olarak 50 istiyorum ama çok zor 🥰 90 kilodan o kiloya düşmek oooooo
Be 3 ay önce bakmıştım 58 kiloydum şimdi bilmiyom kaç oldugumu

Benm eski kiloma düşmem hayalim eski kilom 47 😀 ama idael kilo olarak 50 istiyorum ama çok zor 🥰 90 kilodan o kiloya düşmek oooooo
İnssallah istediğin kiloya olursun

Tüm sayfalar yüklendi.