Kızlar oturamıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Esoşnur tarafından oluşturulan Kızlar oturamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,794 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar oturamıyorum
Konbuyu başlatan Esoşnur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esoşnur

Gebe23

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ozur dileyerek soyluyorum 30 haftalık hamileyim aşirı basur var oturamıyom hareket dahi etmesem bile acıyor gunde 3 kere ılık su ile su tutuyorum ama acısından duramıyor basına gelen varmı
Senı cok iyi anlıyorum ben ılk dogumu normal yaptım basur oldu 20gün hiç oturmadım cocugu ayakta emzırdım yemegımı ayakta yedım ağlıyordum ya. O yüzden sımdıkı dogumu hıc normal yapacak gibi hissetmiyorum

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ozur dileyerek soyluyorum 30 haftalık hamileyim aşirı basur var oturamıyom hareket dahi etmesem bile acıyor gunde 3 kere ılık su ile su tutuyorum ama acısından duramıyor basına gelen varmı
Olmaz mı canım bana da ne çektirdi bu basur doktora gitmedin anladigim kadarıyla çok kotuysen krem kullanman gerekiyor Procto_Glyvenol bu hamilelere verilen krem bunu kullanabilirsin günde bir kere gece yatarken ve bir hafta sadece birde sürekli vazalin surmeni tavsiye ederim kurumasın parmağını kremleyip içeriye ittir basurunu zonklamasi geçiyor ittirince her tuvalete gittiğinde yap bunu rahat edersin ve sakin soğuk suyla taret alma duşta birkaç dakika sıcak su tut doğumu falan tetiklemek korkma kısa süre zaten birde bağırsaklarını calistirman lazım evde egzersiz yap hamileler için pilates var mutlaka yap bağırsakları çok güzel çalıştırıyor çok geçmiş olsun

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım. Bu haftalarda bebek büyüdükçe baskıdan dolayı çoğu kişide oluyor malesef. Aşırı baharatlı özellikle acı tüketimine dikkat et tetikler. Dayanılmayacak derecede anladığım kadarıyla Dr ile görüşursen sana uygun ilaç verebilir.

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Olmaz mı canım bana da ne çektirdi bu basur doktora gitmedin anladigim kadarıyla çok kotuysen krem kullanman gerekiyor Procto_Glyvenol bu hamilelere verilen krem bunu kullanabilirsin günde bir kere gece yatarken ve bir hafta sadece birde sürekli vazalin surmeni tavsiye ederim kurumasın parmağını kremleyip içeriye ittir basurunu zonklamasi geçiyor ittirince her tuvalete gittiğinde yap bunu rahat edersin ve sakin soğuk suyla taret alma duşta birkaç dakika sıcak su tut doğumu falan tetiklemek korkma kısa süre zaten birde bağırsaklarını calistirman lazım evde egzersiz yap hamileler için pilates var mutlaka yap bağırsakları çok güzel çalıştırıyor çok geçmiş olsun
Birde hamile bagasuru olanlar kulübü diye birşey var orda okudum kadının biri yazmış pamuğu elma sirkesiyle ıslatıp makat bölgesine koyun biraz içeriye doğru 15 dakika bekletin bunu hergun iki defa yapın diye yazmış ben denedim gerçekten çok faydası oluyor çıkan memeleri kurutuyor bunu da yapabilirsin doğal birşey zaten

Esoşnur

Kayıtlı Üye
rank
Senı cok iyi anlıyorum ben ılk dogumu normal yaptım basur oldu 20gün hiç oturmadım cocugu ayakta emzırdım yemegımı ayakta yedım ağlıyordum ya. O yüzden sımdıkı dogumu hıc normal yapacak gibi hissetmiyorum
Valla ne uyku kaldı nede yan yatıyorum ama sızlıyor gozundrn yas geliyor artık acıdan napcam bilmem kontrolde 1 hafta var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tesekkur ederim kontrolum haftaya salı kırpırdamaktan bile korkuyorum artık

Geçmiş olsun canım. Bu haftalarda bebek büyüdükçe baskıdan dolayı çoğu kişide oluyor malesef. Aşırı baharatlı özellikle acı tüketimine dikkat et tetikler. Dayanılmayacak derecede anladığım kadarıyla Dr ile görüşursen sana uygun ilaç verebilir.
Doktorum ozel bir doktor her saniye ulasamoyoruz haftaya kontrol vardı bir hafta gecmesse napcam bılmıyorum

Hametan krem kullanabilirsin canım rahatlatiyor
Tesekkur ederim geceden beri gozumden yas gelir uykuya dalıyom zonk ettimi maf etti benı

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bağsurun normal doğumla aşakası ne bağsur gebelikte genelde yediklerimizden kaynaklı olur normal doğum sonrası olmanızı anlamadım

Kıyamam ya geçmiş olsun canım benim doğumdan sonra oluyo genelde pamukla zeytin yağı koyuyorum ya da çörekotu yağı ama gebeyken bilmiyorum bende zeytinyağını dene istersen

Tüm sayfalar yüklendi.