Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar ozur dileyerek soyluyorum 30 haftalık hamileyim aşirı basur var oturamıyom hareket dahi etmesem bile acıyor gunde 3 kere ılık su ile su tutuyorum ama acısından duramıyor basına gelen varmı
Kızlar ozur dileyerek soyluyorum 30 haftalık hamileyim aşirı basur var oturamıyom hareket dahi etmesem bile acıyor gunde 3 kere ılık su ile su tutuyorum ama acısından duramıyor basına gelen varmı
Canim basurunu kremleyip parmağımla içeriye ittir anında rahatlıyorsun zonklamasi kesiliyor dışarıda oldukça daha da büyüyor biraz canın yanar ama iyi gelicek
Geçmiş olsun canım.Kabız olmamaya çalış.Hamilelikte bendede olmaya başlamıştı.Akşam yatmadan önce iki kaşık zeytin yağı içtim.İçine limon damlattım biraz.Kabızlık gitti.Basurumda düzeldi canım.Tavsiye ederim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kıyamam ya geçmiş olsun canım benim doğumdan sonra oluyo genelde pamukla zeytin yağı koyuyorum ya da çörekotu yağı ama gebeyken bilmiyorum bende zeytinyağını dene istersen
Geçmiş olsun canım.Kabız olmamaya çalış.Hamilelikte bendede olmaya başlamıştı.Akşam yatmadan önce iki kaşık zeytin yağı içtim.İçine limon damlattım biraz.Kabızlık gitti.Basurumda düzeldi canım.Tavsiye ederim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim basurunu kremleyip parmağımla içeriye ittir anında rahatlıyorsun zonklamasi kesiliyor dışarıda oldukça daha da büyüyor biraz canın yanar ama iyi gelicek
Senı cok iyi anlıyorum ben ılk dogumu normal yaptım basur oldu 20gün hiç oturmadım cocugu ayakta emzırdım yemegımı ayakta yedım ağlıyordum ya. O yüzden sımdıkı dogumu hıc normal yapacak gibi hissetmiyorum