Sorum yukarda kızlar Böyle durum yaşayan oldumu değer yükselir mi
H Hayatt Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 11 1 Şubat 2022 #1 Sorum yukarda kızlar Böyle durum yaşayan oldumu değer yükselir mi
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 1 Şubat 2022 #2 Hayatt' Alıntı: Sorum yukarda kızlar Böyle durum yaşayan oldumu değer yükselir mi Genişletmek için tıkla ... Adetiniz geciktimi
Hayatt' Alıntı: Sorum yukarda kızlar Böyle durum yaşayan oldumu değer yükselir mi Genişletmek için tıkla ... Adetiniz geciktimi
H Hayatt Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 11 1 Şubat 2022 #3 Sibel09hasan' Alıntı: Adetiniz geciktimi Genişletmek için tıkla ... Evet adet günüyle beraber 50 gün oldu olmadım geçikme var ama acaba geç dolenme olabilirmi
Sibel09hasan' Alıntı: Adetiniz geciktimi Genişletmek için tıkla ... Evet adet günüyle beraber 50 gün oldu olmadım geçikme var ama acaba geç dolenme olabilirmi
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 1 Şubat 2022 #4 olabilir normalde 5 üstü olmasi gerekir 2 gün sonra tekrar baktirin yukselirse var demek
H Hayatt Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 11 1 Şubat 2022 #5 Sibel09hasan' Alıntı: olabilir normalde 5 üstü olmasi gerekir 2 gün sonra tekrar baktirin yukselirse var demek Genişletmek için tıkla ... Aynen
Sibel09hasan' Alıntı: olabilir normalde 5 üstü olmasi gerekir 2 gün sonra tekrar baktirin yukselirse var demek Genişletmek için tıkla ... Aynen
S Sunny Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 347 1 Şubat 2022 #6 Hayatt' Alıntı: Evet adet günüyle beraber 50 gün oldu olmadım geçikme var ama acaba geç dolenme olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Yani kaç gün gecikti normalde ? Bana değer çok düşük geldi açıkçası.
Hayatt' Alıntı: Evet adet günüyle beraber 50 gün oldu olmadım geçikme var ama acaba geç dolenme olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Yani kaç gün gecikti normalde ? Bana değer çok düşük geldi açıkçası.
H Hayatt Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 11 1 Şubat 2022 #8 kivi' Alıntı: Yani kaç gün gecikti normalde ? Bana değer çok düşük geldi açıkçası. Genişletmek için tıkla ... Valla âdetlerim ve toplam 50 gun oldu olmadım
kivi' Alıntı: Yani kaç gün gecikti normalde ? Bana değer çok düşük geldi açıkçası. Genişletmek için tıkla ... Valla âdetlerim ve toplam 50 gun oldu olmadım
S Sunny Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 347 1 Şubat 2022 #9 Hayatt' Alıntı: Valla âdetlerim ve toplam 50 gun oldu olmadım Genişletmek için tıkla ... Gecikmeyi soruyorum hala 50 gün diyorsunuz. Anlaşamadık.
Hayatt' Alıntı: Valla âdetlerim ve toplam 50 gun oldu olmadım Genişletmek için tıkla ... Gecikmeyi soruyorum hala 50 gün diyorsunuz. Anlaşamadık.
H Hayatt Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 11 1 Şubat 2022 #10 kivi' Alıntı: Gecikmeyi soruyorum hala 50 gün diyorsunuz. Anlaşamadık. Genişletmek için tıkla ... 15 gun falan olur ))
kivi' Alıntı: Gecikmeyi soruyorum hala 50 gün diyorsunuz. Anlaşamadık. Genişletmek için tıkla ... 15 gun falan olur ))