Kizlar sizce ben mi abartıyorum?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Ipekdilan123 tarafından oluşturulan Kizlar sizce ben mi abartıyorum? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,125 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kizlar sizce ben mi abartıyorum?
Konbuyu başlatan Ipekdilan123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Işte benimde su an susmamin tek sebebi bu eşimle aram acilmasin diye.en son çare lohusa sendromu yaşıyorum üstüme gelmesin kimse bişey demesin di cem napayim
Kuzum bende dedim üstüme gelip strese sokmayın beni dedim sütüm az uğraşıyorum gelsin diye sizin yüzünden kaçıyor diyorum ama anlayan yok ki şimdi aradı kaynanam napiyorsun geliyorum birazdan sana diye başlar yine babannem babannem diye ay o eline aldikca afakanlar basıyor beni

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 aylık bir kızım var 2 ailenin de ilk torunu. Ve herkez düşkün kızıma ilk felan olduğu için neyse saolsun hem annem hem kayinvalidem yardımcı bana her konuda ama ben biraz yalnızlığı seven biriyim doğumdan 1 hafta sonra isteyen görmeye gelsin ama kalma olayı olmasın dedim çünkü emziren benim onlar boş yere uykusuz kalıyor. Bu aralar kayinvaldemin hareketleri gözüme çok batmaya başladı mesela o günü çocuk pusette boynu ağırir dedi dizinde yatırdı uyandı bebegim. orada yengem arkadaşım var 2 saate yakın kendisi sevdi ve kucağından indirmedi ordakiler sevemedi ve kayinvaldm gittikten sonra herkez dile getirdi. Dünde bizde kaldı gece çocuğu uyuttu benim yanımda ana kucagi var ona yatırmayıp kendi ayak ucuna yatirdi ve cocugun yastigina deil buyuk bizim kullandigimiz yastıklara. Bugün gidiyoruz bebek çantasına koyduk yolda bu çanta ağır kulpları söyle böyle kucakta götürdü çocuğu bende çantayı boş tasidim. Daha bebeği ben yıkamıyorum braz korkuyrm kendisi yıkıyor bana diyor kimseye yıkatmayın çocuğunuzu ben istediğinizde gelir yıkarım hayır ne alaka anlamadım. Ben genelde kendi anneme sorarım danışırım herşeyi ama işime karismaz veya bu kadar pimpirikli deil insanlar böyle pinpiriklilik yapınca gerçekten sinirleniyorum. Mesela kucağa alıyoruz veya başkası alıyor selavat getirin diyor sureklu ya zaten biliyoruz veya masallah felan diyoruz
Lohusalıktanmı nedir banada batıyor kaynanam kafası bile kocaman mış gibi geliyor neden bilmiyorum ama bi zararı da yok ama aslında temizlik falan takıntıları dışında birde çok konuşması var kafa ütülüyor ama yinede elinden geleni yapar hakkını yiyememde batıyor işte napalım

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende dedim üstüme gelip strese sokmayın beni dedim sütüm az uğraşıyorum gelsin diye sizin yüzünden kaçıyor diyorum ama anlayan yok ki şimdi aradı kaynanam napiyorsun geliyorum birazdan sana diye başlar yine babannem babannem diye ay o eline aldikca afakanlar basıyor beni
Ahhhh ahhhh ya bak sevsinler ama bizim kurallarimizi çıkmıyorlar çocuklar arsizlasiyor.benim kaynanamlarda haber bekliyor gelmek için allah affetsin yakın bu tarih versede doktor doğum için daha varmış di cem .verdiği tarihte de san cim varmış gibi git cem hastaneye😔😔😔😔

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ahhhh ahhhh ya bak sevsinler ama bizim kurallarimizi çıkmıyorlar çocuklar arsizlasiyor.benim kaynanamlarda haber bekliyor gelmek için allah affetsin yakın bu tarih versede doktor doğum için daha varmış di cem .verdiği tarihte de san cim varmış gibi git cem hastaneye😔😔😔😔
Geldi yeminle bir sigara kokuyor ki anlatamam gelde kızma şimdi sinirlenme şimdi çocuğum uyuyor gidene kadar uyur inşallah ne yapıcan cnm bazen pembe yalanlar soylucen

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Lohusalıktanmı nedir banada batıyor kaynanam kafası bile kocaman mış gibi geliyor neden bilmiyorum ama bi zararı da yok ama aslında temizlik falan takıntıları dışında birde çok konuşması var kafa ütülüyor ama yinede elinden geleni yapar hakkını yiyememde batıyor işte napalım
Kaynana pamuk olup raftan başına düşse ah kafam dersin derdi ananem ne kadar haklı olduğunu evlenince anladım 🤣

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi lohusa sendromu yasiyormusum üstüme gelmeyin deyip cingar çıkartmayı bile düşünüyorum çünkü doğum sonrası çok fena olaylar ol ucak ben biliyorum kızlar bence sözde bol e yapın azıcık anlayış istiyoruz ama verilmicek o anlayış farkındayım ben
Kuzum benim ya 😖
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaynana pamuk olup raftan başına düşse ah kafam dersin derdi ananem ne kadar haklı olduğunu evlenince anladım 🤣
🤣🤣🤣🤣 allah seni emi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar