Kızlar sizdede olıuyor mu ve kısa zamanda dogum oldu mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar sizdede olıuyor mu ve kısa zamanda dogum oldu mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,393 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sizdede olıuyor mu ve kısa zamanda dogum oldu mu
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül çetin

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar son haftam şuan canım ağrıyor da ama hiç yerimde durmak istemiyorum birşeyler yapmak istiyorum arastırdıgıma göre doğum yakında diye
🖐️benn doğum yapacağım günün sabahı Deli gibi bütün evi temizledim dip köşe 🤗😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

aay aynen doğru ilk kızım 2 yaşında şimdi 36 hafta doğdu bu kızım 1 aylık 41 haftada suni sancıyla doğdu 🤣🤣🤣
Gününde gelsin inşallah kuzum 😅 bazı bebekleri ne yaparsan yap çıkası olmuyor bazı bebekleride durduramıyorlar 😂😂😂 seninkisi karnını çok seviyor demekki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

aay aynen doğru ilk kızım 2 yaşında şimdi 36 hafta doğdu bu kızım 1 aylık 41 haftada suni sancıyla doğdu 🤣🤣🤣
Gününde gelsin inşallah kuzum 😅 bazı bebekleri ne yaparsan yap çıkası olmuyor bazı bebekleride durduramıyorlar 😂😂😂 seninkisi karnını çok seviyor demekki

Tüm sayfalar yüklendi.