Ayy nekadar kötü bir durum elinden almış olsa bile yine ver ne olacak 100 tl nin peşine düşmesi çok saçma ben olsam bende konuşmam boşver o seni kırmış konuşmamakta haklısınDün kızıma amcası 100 tl harçlık verdi kaynanam da yanımızdaydı neyse amcası gittikten sonra kaynanam ben o parayı onun kızına vermiştim diye kesin kızın elinden almıştır diyerek bizden parayı istedi bende verdim sonra sordum onları kızına baban elinden mi parayı aldı diye yok dedi ben paramı anneme verdim o paraylada ayakkabı almışlar ama kaynanam getirip o parayı geri bize vermedi yanlış anlamayın kızlar kesinlikle parasında değilim çok şükür ihtiyacımız da yok ama çok zoruma gitti o senin torunun da bu neyin o parayı almayıp tekrar kendisi para verebilirdi benim de çok zoruma gittiği için şuan kaynanamla konuşmuyorum bişey evlerine girmiyorum yoğurt vermek istedi geç dolaptan al diye geçip almadım sizce yanlış mı yapıyorum tavır koyup konuşmamakla cidden çok zoruma gittiği için kendimi çok kötü hissettiğim için böyle yapıyorum yoksa kimseyle küs olmak istemem