Kızlar bir ara bir post açmıştım eşimle aram iyi değil diye bişeyler kullandigini söylemiştim sizlere ve bir ara bir hafta boyunca kullanmadı içtiği pisliği sonra tekrar kullanmaya başladı ara ara iki çocuğumuz var onların üzerine dahi yeminler etti ve hala kullanmaya devam eediyor elindeki paranın kuykıymetini bilmiyor sahibi değil ailesi bize bakıyor kız kardesi cocuklarimin bezine kadar alıyor hatta beni uyardi sürekli sesini cikart dedi böyle bir ömür suremezssin dedi kullanmaya devam eder dedi ya içiyor enerji dolu oluyor yerinde duramiyor böyle birde cinsellik yönünde sürekli sabaha kadar affedersiniz uygunsuz videolar izliyor hep ondan sonra sabaha kadar uyumuyor sonra böyle halsiz dusuyor her yerim ağrıyor diyor olduğu yerde uyuyakliyor çocuk gibi aynı 17 yaşında erkek kardeşi var beyni aynı onun gibi hani sanki hiç evlenmemiş günlük yaşıyor yani cebinde beş kuruşu olmuyor olsa da gidiyor dışarda geliyor sonra eve diyor param yok günlük 1 lira yiyiyor ya çocuklarım var diye hesap da soramiyorum annemlere de bişey anlatamiyorum kalp hastası diye tedavi görüyor babam da hala yurt dışında daha gelemedi yuzugume kadar sattı borçlarini ödemek için bana diyor sana yüzük almadan annenlere bırakmam seni bilmiyorum sürekli evin içinde düşünüyorum bir gün çok güzel patlicam ama o ne zaman olucak düşünüyorum hep kızlar Allah bana sabırlar vermiş yerimde kim olsa dayanamazdi ya annem hasta olmasa bir dakika durmazdim burda eşim de o kdr karaktersiz bir insanki şimdi ben bağırıp çağırsam ki bağırmiyorm iki Kelime normal desem direk zaten şiddete gidiyor eli çocuklarımı alıp gitsem gelicek annemlerin evine ordada olay cikaricak yapar çünkü ben biliyorum olacaklari tahmin edebiliyorum kızlar ablasinin da dediği gibi sonum nolcak bilmiyorum düşünüyorum hep