kizlar sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kizlar sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,275 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kizlar sorum var
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
kizlar göbek deligimde iltihap olmuş iltihap akiyo bu iki haftadan beri ha geçti ha gececek diyorum ama ağri yok ama iltihap gibi irin akiyo
Bende de olmuştu doktora sordum göbek çıbanı demişti galiba tam hatırlamıyorum ama devam ederse genel cerrahın bakması lazım dedi sende bi görün istersen önemli bisey olabilir geçmiş olsun

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm sakın oynama enfeksiyon kapmış olabilirsin gebeydin doğum yaptın genleşme de olabilir bi doktora görün krem kullanırsın
canm dogum yapmadim 35 haftalik gebeyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım mutlaka doktora görün
canm valla artik doktora gitmektende sıkıldim bu hamileligin cogu hastanede geçti ama bikaçgun daha geçsin olmadi mecbur giderim

Canım mutlaka doktora görün
canm valla artik doktora gitmektende sıkıldim bu hamileligin cogu hastanede geçti ama bikaçgun daha geçsin olmadi mecbur giderim

Son düzenleme:

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
canm dogum yapmadim 35 haftalik gebeyim

Pardon ya ben seni dogdu sanıyorum kusuruma bakma cnm 🙈

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
kizlar göbek deligimde iltihap olmuş iltihap akiyo bu iki haftadan beri ha geçti ha gececek diyorum ama ağri yok ama iltihap gibi irin akiyo
Banyodan sonra iyice kurulamaya özen göster canım kolonya ile geçmişti benim ki belki işine yarar kolonyalı pamukla iç kısmına sürdüm hep ama enfeksiyon olabilir yinede bi doktora sormanda fayda var göbekler büyüdüğü için delik de derinleşiyor içini kurulamayı unutuyoruz bazen kuru kalmasını sağlarsan yakında geçer bence ama yinede gittiğinde doktora söyle

Tüm sayfalar yüklendi.