KIZLAR UZAKLASTİRMA ALMAK İCİN NEREYE GİTMEM GEREKİYOR

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan KIZLAR UZAKLASTİRMA ALMAK İCİN NEREYE GİTMEM GEREKİYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 180 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı KIZLAR UZAKLASTİRMA ALMAK İCİN NEREYE GİTMEM GEREKİYOR
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya @Buglem

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ayrıldıktan sonra insanlar ne kadarda çirkinleşe biliyor yaa hiç bir kadının mutlu yuvasını dağıtacağına inanmıyorum. Ayrılmışsada demekki mutlu deyilmiş 😔
Keşke ondan çocuğum olmasaydı artık bunu bana dedirtti çok şeyler yaşıyorum 🥲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen dikkat et canım artık cinayetler artti
Elif o kadar çok doluyumki 🥲

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Çok korkuyorum artık 🥲
Canım ya gidip direk şikayetçi ol elindeki tehdit mesajlarıyla savcılığa kadar git gerekirse sakın kulak arkası yapma her gün duyduğumuz ve duyamadığımız kadar kadın cinayetleri oluyor sakın korkma gerekirse sosyal medyadan destek iste

Derya @Buglem

Kayıtlı Üye
rank
Çok korkuyorum artık 🥲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok korkuyorum artık 🥲
Öncelikle korktuğunu belli etme sizin bir çocuğunuz var yetişkin olana kadar mecbur iletişim halinde olucaksınız eğer konuşma şansın var ise konuş yok ise mesajla derdini anlat sakın sakin tatlı tatlı zaten bizden olsaydı bosanmazdık ama ortak çocuğumuz var onun için iyi bir anne baba olmak zorundayız diye yazicaksin ters köşe uygulamayı biliceksin neden bosandin bilmiyorum ama bir arkadaş yazmış gerekirse sosyal medyadan destek işte diye bence ona gerek yok sen direk karakola git uzaklaştırma için yardım iste ama uyuyan yılanı uyandırma ters köşe uyguluycaksin hülya. Ayrıca çocuğunuz için mecbur alttan almak zorundasınız birbirinizi o çocuk kendi kendine gelmedi dünyaya siz istediniz getirdiniz o yüzden iyi bir anne baba olmak zorundasınız. Çok üzülüyorum boşanan çiftlerin çocuklarına o çocukların psikolojileri berbat oluyor bunu siz anlamıyorsunuz ama..

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar