Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bnm ilk gebelikte suyum fazlaydı. Şeker göstergesi dedi doktor şeker yuklemesinde de zaten şeker çıktı hamurusi vs fazla tüketmeyin hatta mümkünse diyetli gidin doktrunuzdan isteyin yol gösterirler
Korkulacak hicbirsey yok dikkat ettiğimizde hiçbir sorun olmuyor bende aynı durumdayım 2 aydır tatlıya şekere hamura hasretim suyum da normal şuan yani tamamıyla sizin belenmenize bağlı
Bnm ilk gebelikte suyum fazlaydı. Şeker göstergesi dedi doktor şeker yuklemesinde de zaten şeker çıktı hamurusi vs fazla tüketmeyin hatta mümkünse diyetli gidin doktrunuzdan isteyin yol gösterirler
Birşey olmaz inşallah kafanı takma bende şeker göstergesi ni ikinci gebeligimde öğrendim ebe söyledi ilkinde demek şekerin varmış diye şimdi ikinciye gebeyim bunda öyle bişey çıkmadı şeker de çıkmadı sadece su çok olunca erken doğum riskin olabilir. Ben ilkinde 8 aylıkken doğum başlangıcı diye hastaneye yattım yoksa sabaha dogurdun demislerdi
Canım benim de suyum fazlaydı öncelikle sana şunları öneririm
- başka bir doktora görün farklı bakış açısı olsun ben öyle yaptım 3 doktor suyu normal dedi 1 tanesi takmış kafayı ne zaman ona gitsem suyu fazla diyor.
- şeker olabilir hamur işi ve tatlıyı az tüket canım
-su bebiş büyüdükçe dengeleniyor 31 haftalığız bizim dengelendi heralde artık normal çıkıyor