Sorum var Kızlar ya kafsyı yicem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Kızlar ya kafsyı yicem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 551 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ya kafsyı yicem
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin suyu bana fazla dendi bende araştırdım korktum ya napacam ben ya 29 haftalığim daha bana yardım edin🥺🥺😟😟
Bnm ilk gebelikte suyum fazlaydı. Şeker göstergesi dedi doktor şeker yuklemesinde de zaten şeker çıktı hamurusi vs fazla tüketmeyin hatta mümkünse diyetli gidin doktrunuzdan isteyin yol gösterirler

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bebeğin suyu bana fazla dendi bende araştırdım korktum ya napacam ben ya 29 haftalığim daha bana yardım edin🥺🥺😟😟
Kuzum benimde ilk gebeliğimde suyun hep fazla diyrodu doktor sınırda diyrodu hep ama hiçbir sorun olmamıştı çok şükür endişe etme

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Beni dahiliye yönlendirdi birde il dışındayım birşey anlamadm ya ben net birşey denilmiyor korktum ya
Birşey olmaz inşallah kafanı takma bende şeker göstergesi ni ikinci gebeligimde öğrendim ebe söyledi ilkinde demek şekerin varmış diye şimdi ikinciye gebeyim bunda öyle bişey çıkmadı şeker de çıkmadı sadece su çok olunca erken doğum riskin olabilir. Ben ilkinde 8 aylıkken doğum başlangıcı diye hastaneye yattım yoksa sabaha dogurdun demislerdi

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım benim de suyum fazlaydı öncelikle sana şunları öneririm
- başka bir doktora görün farklı bakış açısı olsun ben öyle yaptım 3 doktor suyu normal dedi 1 tanesi takmış kafayı ne zaman ona gitsem suyu fazla diyor.
- şeker olabilir hamur işi ve tatlıyı az tüket canım
-su bebiş büyüdükçe dengeleniyor 31 haftalığız bizim dengelendi heralde artık normal çıkıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar