Kizlar ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hafsanur tarafından oluşturulan Kizlar ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,773 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar ya
Konbuyu başlatan Hafsanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Farugun annesi

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben hala hasta olmadım bebeğim 3 aylik 3 defa test yaptım 1 tanesi erken gebelik testi iki tanesi normal dı bisey çıkmadı kandada bisey çıkmadı ama sabahları mit dem çok kötü bulanıyor karnımda biseyler oynuyor pskolojik menmi artık bilmiyorum bana akıl verim
Canım pskolizik kanda idararda çıkmamış yeni doğum tapmışdım eyer süt veriyosan hasta olmaman normal 1yıla ancak rahin kendini toparlıyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ben hala hasta olmadım bebeğim 3 aylik 3 defa test yaptım 1 tanesi erken gebelik testi iki tanesi normal dı bisey çıkmadı kandada bisey çıkmadı ama sabahları mit dem çok kötü bulanıyor karnımda biseyler oynuyor pskolojik menmi artık bilmiyorum bana akıl verim
Kuzum adet görmemen çok normal 1 sene boyunca adet görmeyen var mide bulantın psikolojik olabilir

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım sen geçenlerde de bu durumla ilgili post açmıştı en iyisi doktora git usg baktır için rahat etsin. Kanda çıkmamışsa yoktur ama sen kendini perişan ediyorsun anladığım kadarıyla. Zaten 1 sene adet görmesende normal doğumdan sonra ancak o kadar sürede rahim kendini toparlıyor. Endişe edip psikolojini bozma bulantıları da ondan bence

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Çiçeğim psikolojik olarak kendini çok yıpratıyorsun. Doğumdan sonra 1 sene düzensizlik olması gayet normal zaten

Hafsanur

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen geçenlerde de bu durumla ilgili post açmıştı en iyisi doktora git usg baktır için rahat etsin. Kanda çıkmamışsa yoktur ama sen kendini perişan ediyorsun anladığım kadarıyla. Zaten 1 sene adet görmesende normal doğumdan sonra ancak o kadar sürede rahim kendini toparlıyor. Endişe edip psikolojini bozma bulantıları da ondan bence
Evet bir iki defa daha açmıştım cnm bayramdan sonra gidicem inşallah bugün yine test yaptım bisey cikmadi

Tüm sayfalar yüklendi.